Barbie and Kelly Matching Bags
Hra - Barbie and Kelly Matching Bags
Video se načítá
 

crazy blog

Ailin posmrtný život: 2.díl

Aila čekala co se stane. na Lucasovi bylo vidět, že se stydí.,, Líbíš se mi Ailo." řekl nakonec. Aila tomu nemohla uvěřit. Byla strašně šťastná, během jediného dne se její doposud nudný a bolestivý život změnil v něco úžasného.,,Opravdu??Ty mně totiž taky." řekla Lucasovi. Ještě nikdy neviděla něco tak hezkého, jako Lucasovi oči právě v tu chvíli,když se rozzářily. Usmála se na něj. Byla to pouhá půl minuta, Aile Aile to přišlo jako hodiny. Ze sna ji vytrhl až strašný řev:,, Lucas má být můj!! Já jsem ta nejlepší!!" křičel. Byla to jejich spolužačka Diana. Diana byla strašně rozmazlená. ,,Lucas se zahazuje s tou šprtkou!" řvala dál Diana. Nasupeně odešla do třídy.,,Páni,tu to vzalo." řekl Lucas. Zazvonilo,tak se oba dva vrátil do třídy. Celé vyučování Aila myslela jen na Lucase a svojí budoucí sestřičku. Občas se koukala směrem k němu. Najednou jí u ruky přistál papírek. Stálo na něm: je můj, a ty mi to nezkazíš!!! Aila tušila že je od Diany.Otočila se směrem k ní. Diana na ní vrhla vražedný pohled. 


Po škole šla Aila parkem. Strašně se těšila domů. Právě šla kolem nádherně barevného javoru. Byl podzim a listy byly spadané na zemi. Zastavila se ,a prohlížela si tu krásu. Najednou jí někdo chytl za ruku. Aila se otočila. Byla to Diana.,,Ty jedna hnusná šprtko!!" zařvala Diana. V očích měla slzy a řasenku rozmazanou na tvářích. prudce jí strčila na kmen javoru a běžela pryč. Aila to dostala do hlavy. Strašně to bolelo. Hlava jí třeštila a nebyla schopná pohybu. Ležela na zemi, mezi tím nádherným listím. Věděla,že jí teče krev. Docházelo jí, že je ve špatném stavu. Věděla že nejspíš umírá. Přes to všechno byla šťastná. Zavřela oči.


Když je znovu otevřela,bylo před ní bílo. Ležela ne nějaké posteli. Vstala. Kolem ní byly houfy lidí. Rozběhla se mezi nimi. Byl tam strašný chaos. Z nenadání kolem ní proběhla průhledná žena v bílem. Všude okolo ti průhlední křičeli něčí jména. zastavila jednoho normálního muže.,,Kde to jsem?" zeptala se.,, Nevím, byl jsem v nemocnici a najednou jsem tady." řekl ten muž. ,,Umřela jsem." došlo Aile. Pak si uvědomila,že ten muž nemluvil francouzky,ale anglicky. Přesto mu ale rozuměla. ,,Aila Merleová!" slyšela najednou v davu. myslela,že se jí to jen zdálo.,,Aila Merleová!" slyšela znovu. Rozběhla se za hlasem.,,Aila Merleová!" křičel někdo znovu. Ten hlas se blížil. ,,Jsem zachráněná." řekla si Aila. Pak uviděla jednu tu průhlednou dívku,jak volá její jméno. Rozběhla se k ní.......................................




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.