Shopaholic Milan
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Red Velvet Cake
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Disney Princess Selfie
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
 

CRAZY B.L.O.G

Příběh - Budoucnost je krutá

Ahojky!

Asi před 2 týdny skončila soutěž do příběhu. Tak tady je!

Užijte si :3!


Hrají:

sarinka580: Jednorožec Zuzu


vampier: Dívka Avra




Karamela10: Dívka Sára


Ostatní postavy nikdo nehraje.



"Sáro? Co se děje?" Ptá se Avra Sáry, která se nečekaně zastaví. " Víš jak jsem ti říkala, že umím předpovídat budoucnost?" "Jo vím". "Tak... tak... Nás.. no spíš tebe... tak tě nečekají moc dobré časy..." Avra už.. už chtěla něco říct, ale Sára jí umlčela.
 Doma na Avru čekal její jednorožec. Zuzu. Krásný, růžový jednorožec s černými pruhy v hřívě. Zuzu hned k Avře přiběhla, ale Avra ji hned odbila. Zvířátko proto raději odběhla. Avra smutně seděla na posteli a přemýšlela, co si Sára asi myslela. Najednou jí napadlo, proč ji vlastně nepřečetla myšlenky. Najednou se zamyslela. Kamarádce slíbila, že ji myšlenky číst nebude. Tohle mě ale zajímá. Pomyslela si. " Zuzu?" Zuzu rychle přiběhla.
  Když si Zuzu Avru vyslechla, utíkala za Sárou. Sára Zuzu ihned přivítala. "Zuzu co se děje?" Zeptala se Sára. Zuzu nevlídně zařechtala. Sar hned poznala, co ji zajímá. "Zuzu, to Ti nemohu povědět". Odvětila smutně. Jednorožce to moc nepotěšilo. Vždy, když se naštvě, stříkají jí z rohu lízátka. To se ale právě stalo. Zanedlouho byla Sára celá od lízátek, ale nic Zuzu nepověděla. "Už běž domů" řekla Sar, místo odpovědi.

                                                

  Druhý den se dívky opět setkaly. Sáře bylo jasné že se jí Avra bude vyptávat. Jakmile se Avra skusila zeptet, Sar ji hned umllčela. Avra měla chuť zastavit čas a přečíst si Sári myšlenky, ale kamarádce něco slíbila. "Sáro..." pronesla tiše Avra, " víš.. že Ti chci pomoct". " Vím, že to myslíš dobře Avro, kdybych Ti řekla, co se stane, snažila by si se to změnit a nakonec, by to bylo ještě horší". A s němi slovy odešla. Avra se na místě rozbrečela. Věděla, že kamarádku něco trápí, ale nevěděla co. Jak ji mám těď pomoct? Pomyslela si. Zuzu jakoby věděla, že je Avra v nepořádku a vběhla za ní.

  Následujícího dne, se stalo to, co Sára předpověděla. Avra přišla do školy se svým novým klukem. " Ahoj Sar!" vykřikla kamarádka a přiběhla k ní, " tohle je můj kluk, Alex." 

                                                                                     

                                                          


  Sára na to nic neřekla. Věděla co se stane dál. Avra zemře. A jestli jí to poví, bude se bránit a Alex, zabije i její sestru. 

  O týden později, byla Avra mrtvá. Zabil ji Alex, jak Sára věděla.


Jestli se Vám tento příběh líbil, můžete se kouknou na můj milulí zde

A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                              Karamela10

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.