Park My Plane
Hra - Park My Plane
Video se načítá
Barbie’s Lovely Hair Care
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Jump BeeBee Jump
Hra - Jump BeeBee Jump
Video se načítá
What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Pony Club Decoration
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

CRAZY B.L.O.G

Crazy příběh ANEB 4 spisovatelky a jeden papír

Ahojky!

Dnes je to trocu bláznivější věc. Rozhodla jsem se, že s DomR, vampier a Akalik napíšeme příběh a přitom ano jedna z nás, nebude vědět, o čem to vlastně bude... tedy Úvod jsem napsala já, stať a Akalik, stať b vampier  a závěr DomR.

Užijte si :3.


Karamela10 začíná!!


" Kam běžíš Lili? "  Kam bych běžela? " Mňáááááuuuuuuu " zamňoukala jsem a utekla jsem pod gauč. " Kde je ta moje bílá čičinka? " Můj páníček mě chytil za packu a já zasyčela. Neskutečně to bolelo.

                                                    

Tááák, Akalik?


Najednou mi něco káplo na čelo. Vzhlédla jsem. Začalo pršet. Povzdechla jsem si. Proč?! Není náhodou léto? Nu což. Ale tohle nevypadá na obyčejný déšť. Tohle je hotový liják. Zapřemýšlela jsem nad místem, kam se schovat. Několik metrů ode mne jsem uviděla menší domek. Vběhla jsem do něj. Konečně v suchu. Povzdechla jsem si. Byla jsem celá promočená. Najednou se mě něco dotklo. Otočila jsem se, ale nic jsem neviděla. Zvláštní, pomyslela jsem si, ale měla bych už jít. A tak jsem i přes liják pokračovala v cestě.


Vampier?

Náhle dívky zahalilo obrovské fialovo-bílé světlo. Layla pocítila obrovskou bolest. Layla se náhle vznesla do vzduchu a její havraní vlasy se rozsvítily červeně, cítila v sobě velikou sílu. Náhle se okolo jejích kamarádek uvolnily provazy, které je svíraly. Najednou Layla vyčerpáním spadla na zem. Anita a Emma přispěchaly k Layle ta byla stále na zemi měla zavřené oči. Opodál ležel čaroděj, ze kterého proudilo modré světlo. "Co s ním uděláme?" Zeptala se Anita. "Měly bychom ho zabít, když nás svázal a chtěl nás rozmačkat kvůli nějakému lektvaru." Odpověděla Emma. Anita vzala do ruky meč a zamířila k čarodějovi. Najednou modré světlo okolo čaroděje zesílilo a čaroděj se proměnil v Luise, Laylina přítele. Anita se velmi lekla, odložila meč a Luise chvíli pozorovala, až náhle Luis otevřel oči. "Luisi, kde jsi se tu vzal?!" Zeptala se Emma. "Eeemm, já nevím" Řekl Luis "Hej, co je Layle?" Anita odpověděla: "Omdlela..." Luis k Layle přistoupil a pověděl: "Vždyť je v bezvědomí!" Přišel k ní blíž a objal ji. Layla náhle otevřela oči...

Všichni čtyři vyšli ven z jeskyně, bylo ráno. Vešli do tábora, před nimi byli Luisovi kamarádia ptali se: "Kde jsi byl?!" "Nevím!" Odpověděl Luis. Kamarádi se rozesmáli: "Jo tááák!" Postupně začali chodit další táborníci. 


DomR? Dělej!!!


A pak se stalo že se zasnoubyli a pak si dali zásnubní prstýnky a pak se oženili měli spolu 3 děti a pak...ty děti, ty děti byli tak hrozně hodný z první byla doktorka z druhé byla právnička a z poslední paní učitelka na druhém stupni.


                                                   

 


Doufám že se vám tahle blbost líbila... zkoušela jsem jí poprvé. Každý kus je o ničem jiném.... tak to má ale být. Do komentářů mi napište, co na tenhle nápad říkáte. Mně osobně se to líbí, ale já jsem blogerka a vy diváci a já píšu jakoby pro vás.. nebo jak to říct.


A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                               Karamela10


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.