co se mi honí v hlavě?

BLBOSTI - psychikální zákony a pidiaturní papoušek

ikdyž jeto psané snad se u toho pobavíte jako já naživo 

jednou jsme si takhle s kámoškou povádali a no znáte to (snad) mluvíte mluvíte a nemůžete si vzpomenout na slovo a tak plácnete to co vás zrovna napadne. Mně se to kvůli mé retardovanosti stává velice často a tak vzniklo spoustu nových slov jako psychikální zákony nebo pidiaturní papoušek. pak nastává moment údivu a nepocopení a vy si musíte vymyslet další blbost nebo výmluvu...pak je ta druhá možnost, když jste zapoměli na nějakou věc v úkolu, například vynechat řádku mezi různými tématy, my máme ale dobrého no spíš vtipného učitele takže to dopadá...


asi nějak takto:

1.

učitel se zeptá: "proč jsi tu nevinechal řádku?,, spolužák odpoví: "nevím,,.učitel:

"neví, nemůže dostat jedničku,,.(což naštve když jste na tom pracovali třeba týden a odepřeli jste si kvůli tomu svůj oblíbený seriál)

kdyby se zeptal mě tak řeknu"protože se mi nechtělo,,. ale mě se bohužel neptá


2.

s kamarádkou si povídáme a ona se mně zeptá jakto, že mi není zima

a já se rychle snažím něco vymyslet nakonec jsem během dvou sekund nevymyslela nic lepšího než hlášku "je proti psychykálním zákonům aby mi byla zima,, a jelikož to byla blbost vyjmenovávala jsem všechny neexistující psychykální zákony, aby to vypadalo že všechno je uplně ok.

nakonec jsem řekla: mně není nikdy zima, modré neboli šmoulí ruce se myjí modrým mýdlem, a můj idol se do mě nikdy nezamiluje


3.

snažím se mamce vysvětlit že se pavouků bojím natolik že ani to ho nejmenšího nemůžu zabít bez toho aniž bych se pokakala strachy.

Ale už byla noc a já byla ospalá tak jsem řekla tohle: "mami mně je jedno jak je ten pavouk velkej já se bojím i pidiaturního papouška,, :-) 

chtěla jsem říct miniaturního pavoučka, ale moje ospalost mě přemohla

pak přišel taťka a já s mamkou jsme mu řekli: "zabil bys prosím toho pidiaturního papouška v mym pokoji?,,

(to bylo trochu zarážející, protože mam v pokoji andulku) :-D :-D


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.