cat production

Twilight sága

Twilight saga

Pokud jste v kontaktu s internetem a vůbec  s okolním světem určitě vám neuniklo šílenství které se před nějakou dobou točilo kolem [ Tvajlajt ságy ]

Jestli jste některý z dílů viděli určitě jste se zamilovali do hlavního  hrdiny Edvarda Cullena - romantický upír se sklony k ochraně lidí a úžasným vzhledem. Nebo jste si oblíbili hlavní hrdinku Isabellu Swanovou - dívka světlé pleti která pro ochranu rodiny udělá cokoliv.

¨zatím bylo vydáno pouze 5 dílů.

1. Stmívání(The twilight saga) v tomto díle se Bela přestěhuje do Forks kde se zamiluje do upíra Edvarda, zatím netuší co jí k němu tak přitahuje ani že je vlastně zamilovaná do krvežíznivé stvůry. Později zjistí že miluje upíra který i se svojí rodinou radši zvířecí než lidskou krev. Existují však i sadističtí upíři a když se jeden z nich, James rozhodne Bellu zabít ,celá Edwardova rodina se pokouší Bellu chránit. Nakonec Bellu zachrání i když se vážně zraněna.

 

 

2.Nový měsíc (new moon) Edward s rodinou opouští Forks protože věří že tak Bellu ochrání. Ta je nešťastná a plná depresí než se začne znovu přátelit se svým kamarádem Jacobem (vlkodlakem)

ten jí chrání před družkou mrtvého Jamese  Viktorií. Která s chce pomstít za mrtvého přítele. Dojde k nedorozumění a Edward si myslí že Bella je mrtvá. Miluje ji natolik že chce umřít také. Bella ho v tom společně s Alice (Elis)  vyruší a zachrání. Setkávají se s Volturiovými (klanem silných upírů ) a jsou popuštění jen za podmínky že se Bella stane upírkou.Všichni se vrací zpět do Forks.

 

3.Zatmění (Eclipse)  Viktorie stále touží po pomstě a sestavuje armádu novorozenců. Bella se rozhoduje mezi Edwardem a Jacobem. Přednost dá Edvardovi a ten ji požádá o ruku.

 

4.rozbřesk (breaking dawn ) 1.část

Bella a Edward mají svatbu a po ní líbánky, ty ale přeruší zpráva že Bella je těhotná. Dítě upíra s člověkem je neuvěřitelně silné a strašně rychle roste Bella je proto oslabena a při porodu skoro umře Edward jí zachrání vpravením jedu do srdce.

 

 

 2.část  Bella je upírkou a vychovává Renesmé svou a Edvardovou dceru napůl člověka a napůl upíra . Edwardova sestřenka Irina Renesmé uvidí a splete si jí s nesmrtelným dítětem dítě které podle zákonů nesmí žít. Řekne o ní Volturiovým . Cullenovy zatím nasbírají dostatek důkazů o tom že Renesmé není nesmrtelná. Volturiovy je nechajína pokoji.

 

 

5.půlnoční slunce (midnight sun)

tento díl vypráví o zatmění akorát z pohledu Edwarda tento díl však NEBYL VYDÁN .Autorka jej napsala a půjčila rukopis svým kamarádům ,některý z nich však umístil příběh na internet a tak ho autorka odmítla vydat.

 

 cat production

 

Komentáře

cat333(ANIME!)

Pomoc...
Filmy jsou hrůza...

Úplně mě v první knize dostala scéna:
Zapoměla jsem dýchat
-to je tak debilnísmajl

cat333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.