Být jedináčkem :(

Být jedináčkem :(

Ten kdo je jedináček si může říkat že chce bratra nebo sestru. Ale být jedináčkem je mít i nějaké výhody. Můžete mít svoje věci a nemusíte je půjčovat starší sestře a nebo mladší nebo starší bratr vás nemusí otravovat mlátit (atd...) :) Ale když už máte sestru nebo bratra má to také nějaké výhody. Třeba vám mohou pomoci můžete s nimi chodit ven a nejste sami což je velká výhoda :) Tohle byl můj první blog tak snad se bude líbit :)

Komentáře

jahoda nikola

děkuju za pluska smajl jsem jedináček tak mě tento blog napadl jsou výhody i ne být jedináčkem ale taky jsem někdy ráda že mám svůj klid máš pravdu Lagoona Blue smajl ale zuzelsa má taky pravdu že jsem někdy sama doma a nudim se smajl taky by jsem chtěla sourozence ale tem kdo má souruzence chce být jedináčkem smajl

jahoda nikolaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

pravda. když jsi jedináček, máš opravdu hodně výhod. naši sousedi mají dva syny, a jak je tak pozoruji, tak jsem opravdu ráda, že jsem jedináček. mám svůj klid, nikdo nedolejzá, a já se tak mohu v klidu věnovat tomu, co mě baví, aniž by mě někdo otravoval.

Lagoona BlueTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.