BTR

Big Time Rush


Big Time Rush 

Skupina vznikla díky seriálu z Nickledeonu, který nese stejný název. Mají přezdívku nebo-li kratší název BTR. Skupina se skládá ze 4 členů, což je Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Peňa Vega a Logan Henderson.   

 KDO BTR JE ?

 Je to americká pop chlapecká skupina založená v roce 2009. Po vydání několika propagačních singlů vydala kapela v říjnu 2010 své první album s názvem B.T.R, které se umístilo v Top 3 v Billboard 200 a získalo zlatou desku za 500 000 prodaných kopií. Jejich druhé album Elevate vyšlo v listopadu 2011. A v červnu 2013 jim vyšlo 3 studiové album s názvem 24/Seven.


To je jejich poslední piseň s názvem WE ARE :)

   


Kandall Schmidt

 Kendall Francis Schmidt je americký zpěvák, herec a textař. Narodil se 2. listopadu 1990. Od roku 2009 je členem skupiny Big Time Rush a Heffron Drive.


James Maslow

James David Maslow je americký zpěvák, herec a tanečník. Narodil se 16. července 1990. Od roku 2009 je členem skupiny Big Time Rush. Nyní zpívá spíše cover.


Carlos Peňa Vega

 Narodil se 15. srpna 1989. Je americký herec. Jeho první větší role byla v patnácti letech, když si zahrál v seriálu Pohotovost. Potom hostoval i v seriálech Judging Amy, Summerland a Ned's Declassified School Survival Guide. Carlos studoval na konzervatoři v Bostonu. Jeho manažer ho přiměl, aby šel na konkurz na Big Time Rush. Zde získal roli Carlose Garcii. V roce 2009 se přestěhoval do Los Angeles. V roce 2011 si zahrál hlavní roli ve filmu Little Birds. Na začátku roku 2014 se oženil s herečkou Alexou Vega, s kterou se zasnoubil v září předchozího roku. Oba dva si dali příjmení PenaVega. Carlos Pena moderoval zábavnou show Webheads, kterou uvedl 2. června 2014 americký Nickelodeon. Carlos také hostoval v sitcomu Instant Mom. V roce 2015 šel do kin film Spare Parts, kde si s ním zahrála i jeho manželka Alexa a známý George Lopez. 


Logan Henderson

Logan Phillip Henderson (* 14. září 1989) je sexy americký herec a skladatel. Je známý díky své roli Logana Mitchella v seriálu Nickelodeon Big Time Rush. Také je znám díky skupině se stejným názvem. Logan má mladší sestru Presley. Jeho rodiče se jmenují Pam a Phillip Henderson. Jeho babička byla českopolské národnosti. Vyrůstal v hudebně založené rodině, proto na něho mělo vliv hodně starších hudebních směrů. Také má rád snowboarding, wakeboarding a psaní hudby.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.