Blogy!Super blogy!

Povídka - já

Ahoj holky povídka juhů.



Ahoj jmenuju se Dagmar a chtěla jsem tu něco napsat tak jsem si vybrala to jak sem byla minule prazdky v Paříži kde jsme byli tři týdny.

První den

Ráno byly holky u mě doma a pak jsem se tak navštívily navzájem .Na oběd jsme byli u Denisy hambáč ( ale ani jedna hambáče moc nejíme).

Pak nás její rodiče odvezli na letiště kde jsme nakupovaly a dělali všemožné kraviny ale já jsem byla ve stresu ještě jsem ,nikdy neletěla letadlem co když spadne, zato holky holky byli ve svém živlu užívaly si prakticky všeho tak jsem to zkusila taky byla jsem úplně v klidu.Letadlo=Nuda to jsem si říkala jo dobrý výhled ale byla tam slabá wifina což mě naštvalo .Letadlo konečně přistálo řekla jsem si:,,Konečně!" pak jsem si ale uvědomila že jsem to zařvala jako o pomoc čímž jsem všechny kteří spaly vzbudila což je docela vytočilo pro jistotu jsem se všech v klidu omluvila a pak radši držela klapačku. Než jsme se dostaly domů bylo jedenáct tak jsme hodily kufry na zem a tradá do postele .Uběhla čtvrt hodina a parmřád by jsme ještě s tou enerii vyhraly i mistrovstvi sveta v beho triceti kilaku.Usoudily jsme že se nám nechce spát uchopily jsme mobily a pařili jsme na nich do tří do rána pak jsme vypli mobily a hnedka usnuly.

Druhý den 

Druhý den( v sobotu) jsme šli navští Eiffelovku kde to bylo nejnejnejnejnejnejnejnejnejlepší strávili jsme tam asi půl hoďky a najednou jsme je uviděly..............

 


Co si myslíte že jsme uviděli?

Napověda:nejsou to teroristi.


Pokračování jindy a doufám že se líbilo.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.