Blogy!Super blogy!

Nejdivnější zaměstnání

Takže když jsem zjistila jaké zajímavé zaměstnání existuje tak jsem málem spadla ze židle ok no všechny nejsou úplně nejnejnejdivné ale jsou aspoň divné takže než si přečtete tento článek tak vás prosím aby jste na židli neseděli nýbrž si třeba radši sedli na zem, stoupli,lehli .....atd.



1.Profesionální přítel

To chci taky zajímá mě kolik se za to platí je to asi nědy strašná práce já bych z ní měla pořád depku ale zase kdyby já jsem měla profesionálního dobrého přítele který by mi pomáhal  byla bych asi mega ráda :-D .


2.Držitel stanley cupu

Jako what? To existuje ? Jo existuje nechápu ale na co to se ti co to vyhrály bojí ten pohár držet nebo co?

Aha už jsem to zjistila ten člověk který tuto práci dělá je jen jeden jediný na světě a je jím už 30 let no tahle práce by mě nebavila mít ten pohár pořád za zadkem :-D .


3.Člověk který určuje pohlaví kuřat

Asi si říkate že to není těžké ale je ten člověk kontroluje malililinkaté detaily aby rozlišil jestli je to slepice nebo kohout .


4.Červí farmář

Farmář který je trochu posedlý žížalama a všema těma červama. Já bych takhle ale pracovat nechtěla červy a všechnu tuhle havěť zrovna moc nemiluju.


5.Profesionální únosce

Tato zajímavá práce je v Americe v Detroinu je tam obchod kde stojí únos a následné mučení 12 až 35 tisíc a peníze tento obchod dostává především od turistů.


6.Farmář červích hovínek

Tak to byvh radši byla farmářka červů než červých hovínek fůj.Prý to prospívá půdě ale stejně bych tu práci nedělala ani za milión ale Líza Simpson asi ano když to prospěje půdě tak proč ne by si řekla.


7.Podvodní lovič polen 

Ne fakt se u toho nemusíte potápět stačí jen když vyplujete nad „polena" a pak jen spustíte jakousi motorovou pilu a je to .


8.Potapěč pro golfové míčky

Zajímavá práce golf mě sice vůbec nebaví ale majznout někoho golfovým míčkem či holí co spadla do vody to musí být sranda (Dášo,nikdo není takový nešika aby mu spadl míček ii s holí do vody).


9.Kuřecí instruktor

Co to je ? To je kohout který učí ostatní třeba gymnastiku?Né ten trenér není kohout je to člověk a jsou jen dva na světě!


10.Lidský zahřívač postelí

Ten název napovídá nebo doslova říká o co vlastně jde přijde k vám domů nebo na pokoj člověk který vám tu postel zahřeje zatím co budete někde jinde.

Zajímalo by mě co tam tak ten člověk v posteli dělá ale víte co za tuhle práci se asi platí málo ale je to práce pro mě protože bych přišla na pokoj lehla si do postele a byla na mobilu tady na hpd.cz já vím má to i své nevýhody ale zatím se mi tahle práce líbí asi nejvíc.


11.Profesionální budič

Každý někdy asi už zaspal (já taky jednou jsem přišla do školy po první hodině a jednou těsně před zvoněním)takže tu je práce která vám v tom pomůže,

funguje to tak že vám prostě místo budíku zazvoní telefon kde vám oznámí že máte vstávat :-* .


12.Dojič hadů

Ano čtete spravně dojič hadů ne dojič krav.

Had nemá vemeno ani neprodukuje mléko jako kráva ale má zuby a produje jed a ti dojiči se snaží ten jed odsát(ale marně:-D :-D :-D to nemyslím vážně).Z čeho jiného by se pak vyráběl proti jed.


13.Správce havranů

Starají se o takové trocju menší ptáčky kterým se říká havrani mají černou barvu atd. 



Takže to je vše doufám že se líbilo a doufám že jste z židle nebo z něčeho podobného nespadli jako já.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.