Snip and Style Salon
Hra - Snip and Style Salon
Video se načítá
Mine Clone
Hra - Mine Clone
Video se načítá
Bad Ice-Cream 2
Hra - Bad Ice-Cream 2
Video se načítá
Papas PanCakeria
Hra - Papas PanCakeria
Video se načítá
Charming Princess
Hra - Charming Princess
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Sarah's Run
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Magnetic Balls
Hra - Magnetic Balls
Video se načítá
 

Blogýsek

Konečně!!! :)

Už od svých pěti let jsem si strašně přála jakéhokoliv pejska :)

Rodiče měli záminky jako např.Jsi ještě moc malá,nedovedeš se postarat ani sama o sebe natož o psa atd.

Určitě tyhle výmluvy také dobře znáte :) A kdo řekne že ne tak kecá!! :D :D 

Měla jsem laboratorní myšky,morčátka a už mne opět uchvátil pes.

Od prosince jsem začala logicky uvažovat jak toho psa dostat aniž bych musela trpět řečmi které si na mě táta připraví ( smůla tomu jsem se stejně nevyhla :D :D ) . Prosila jsem neustále,každý den,každou hodinu..... no prostě kdykoli jsem si na psa vzpomněla :)) teď před 14 dny jsem chytla nějakou virózu a musela jsem zůstat dva dny doma. V jeden ten den, přišla na návštěvu babička a já jsem začala lámat ledy tím že jsem hledala inzeráty s nějakými malými psy ( třeba z takového bernandýna by tátu kleplo :D :D ). Najednou jsem úplnou náhodou najela na inzerát čínského chocholatého psa - labutěnky. Byla rozkošná!! Okamžitě jsem jí v tom momentě propadla ačkoli jsem ji vůbec nikdy v životě neviděla a ani jsem o tomhle plemeni neslyšela. :3 :3 Na středu kdy už jsem já šla do školy jsme z babičkou vymyslely plán jak pojede pro tu mojí labutěnku do Kařezu (nechci být sprostá ale podle mě to byla prdel světa :D :D :D ).

Jela pro ni vlakem tam a s ní zpátky do Prahy. Neustále jsem byla s babičkou v kontaktu abych věděla jak to obě zvládly a hlavně jestli se jim nic nestalo. Po škole jsem hned nasedla na autobus a jela za babičkou kde na mě čekalo mé štěňátko. Když jsem přišla tak se schovávala za gauč v kuchyni,nejspíš měla strach z nového prostředí. Když jsem si klekla a dívala se do té díry uviděla jsem malé bílé štěňátko s jedním uchem černým a s druhým černo-bílým . Vzbudila jsem v ní zvědavost a tak vylezla. Celá se klepala když jsem si ji chovala, ale potom se otrkala a začala mi olizovat nos :D :D Začala jsem jí říkat Amy :) teď už jí mám asi těch no skoro 14 dní. Bohužel ještě nemám vyhráno, protože Amy není u mě doma ale u babičky. Táta neustále vyhrožuje že nepřekročí práh bytu, že je to rozdrbanej strašák a podobně. Já si ho raději nebudu všímat protože vím že je to cholerik a že mu dělá dobře když se někdo kvůli němu vzteká. :D :D  

Mimochodem kdo si zapamatuje tu rasu ( čínský chocholatý pes - labutěnka) má u mě příběh nebo cokoli tady na hpd na přání :D :D :D tak se zatím mějte a já ji zkusím dostat domů, protože to by bylo aby se mi to jednou nepovedlo ;) tak ahooj :))

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.