The Tattoo Quiz
Hra - The Tattoo Quiz
Video se načítá
 

Blogy s Amy

Výstava+dětský park v Rožnově "Vlog"

Cesta:Cesta trvala cca 1 hodinu.Jeli jsme přes město s názvem Humpolec.Bylo to město s zatáčkami.Napadlo nás že by se to město mohlo přejmenovat na Zatáčka.(Tím nikoho nechceme urazit).Pak jsme v autě hráli hry a fotily jsme.


Výstava:  Výstava byla pěkná.Byla řazená do tří uliček.V první uličce byly květiny.V druhé bylo jídlo tak jsme ji pojmenovali žrací ulička.Ve třetí uličce bylo všechno možné.Mamka si koupila květiny,keře atd..Za to já a taťka jsme si koupili trdelníky,Jeden ořechový a druhý kakaový.


Co bylo dál? Už jsme měli všechno nakoupeno,tak jsme zašli na jídlo do restaurace.Restaurace byla v dětském parku.Vybrali jsme si místo a mohly jsme si objednat.Já jsem ji objednala česnekovou polévku a řízek s bramborami .Bylo to opravdu dobré,ale mohli mi k těm dvou řízku dát více brambor.Jak jsme to všechno snědli tak jsme si zaplatili ten dětský park co tam byla a  bylo to.


Dětský park+Gibonáček Dětský park stál 80 kč a Gibonáček 50,ale byla sleva tak jsme platily 100 kč.V Dětském parku se nacházela celkem dlouhá klouzačka pro dva,trampolína,nafukovačka a dřevěná klouzačka atd..V Gibońáčku byla velká a dlouhá překážková dráha,která byla na stromech.


Cesta zpět A jeli jsme domů.Cesta zpět byla lepší. V autě jsme jedli trdelníky. Jak jsem ho dojedla tak jsem usnula.PO 20 min.Jsem se vzbudila .to jsme už byly na parkovišti u Albertu. Tam jsme nakoupili a jeli domů.


 Krásný den přeje Amy :*

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Nějaký rodinný výlet? Bez urážky, ale tohle na blog nepatří. Pokud někde napsat něco z výletu, tak příště do Síně slávy nebo na papír. Neřekla bych, kdyby to bylo trošku lépe zpracované (fotky, videa, nějaká zajímavost...), tak klidně, ale takhle?

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.