BlogPeris

Zuby za úsměvem (Serie 3.) (1) (FanArt)

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Zdravím!

Neuvěřitelné že tento můj Fan Art má už 3 série!

Jsem ráda že jsem u toho vydržela tak dlouho :)

Jak jistě víte, v minulém díle byla Amy zabita. Ale tím tento příběh rozhodně nekončí

Světýlko na konci tunelu. To snad všichni musí vidět, když umřou. Světýlko láká, slibuje bezstarostnou zemi. Každý za tím světýlkem chce jít. Ale dostane se k němu jen málo lidí. Já jsem byla v půlce cesty k tomu světlu. Ale pak mě přemohla únava. Pomalu jsem usínala. Svět mne ještě volal. Tak jsem zaspala světýlko.

Vzbudila jsem se, a zjistila jsem že mě příšerně třeští hlava. A taky že vidím trochu rozmazaně. 

Něco mi říkalo že něco není v pořádku. Rozhlédla jsem se oko sebe. Nacházela jsem se nejspíš v úklidové místnosti. Promnula jsem si oči. Už jsem viděla mnohem lépe. Pak jsem se ale pozastavila. Všimla jsem si mé ruky. Nebyla to totiž už ruka. byla to černočerná tlapka s ostrými drápky. Vyjekla jsem. 

Chtěla jsem se dostat ven. Lomcovala jsem dveřmi. Byly zamknuté. Zkoušela jsem najít tajný východ. Žádný jsem nenašla. Křičela jsem. Nikdo mě nejspíš neslyšel.

O půl hodiny později se mi chtělo brečet.

O další půlhodinu později jsem se rozbečela a opustily mě i ty poslední zbytky víry. 

Nejspíš se vystřídal den a noc, než někdo zašramotil za dveřmi. Slyšela jsem  otáčení klíčku v zámku. Konečně se odtud dostanu! bylo mi jedno kdo drží ten klíč, hlavně že někdo!

teprve teď jsem si všimla že pod krkem mám uvázanou elegantní fialovou mašličku. Způsobně jsem si ji upravila. Nejspíš jsem byla celá černá. 

Když konečně někdo dveře otevřel, tak jsem zjistila že v nich stojí Freddy. Ten se na mě strnule díval. Já na něj také. ,,Co se to tu děje?" optala jsem se ho a švihla jsem ocasem. Vida! Ocas! ,,Je z tebe animatronik" řekl Freddy. ,,Chceš kousek zrcadla?" zeptal se a natáhl ke mě ruku se střípkem zrcadla. rychle jsem po něm chňapla.

Zjistila jsem, že se ze mě stala černá kočka s fialovýma očima. Působivé. ,,Ó jsem fakt kočka" zasmála jsem se. Freddy si odfrkl. ,,Můžu vidět Foxyho?" zeptala jsem se rychle. ,,Ne, teď ne" odvětil medvěd. ,,No, tak teda co teď?" zeptala jsem se znovu, ale s bezradným tónem. ,,Nemám na tebe čas, proto se o tebe zatím bude starat Bonnie" řekl Freddy a pokynul mi, abych vyšla ze dveří. ,,Cože Bonnie?" vykřikla jsem.

,,Drž hubu! Tohle je jiný Bonnie!" okřikl mě Freddy. ,,Pojď za mnou!" ,,No nevím. Posledně když jsem šla za tebou, tak jsem skončila mrtvá" řeknu skepticky. ,,Hej! Bylo to pro tvé dobro to za prvé a za druhé pojď sakra za mnou!" řekl mi na to Freddy. 

Došli jsme ke dveřím. Freddy na ně jemně zaklepal. Někdo je otevřel a Freddy mě vtáhl dovnitř. Byla tam tma jak v pytli. Ale slyšela jsem, jak si s někým ten medvěd povídá.

,,To je ta nová?"

,,No, teoreticky vzato ano. Chce pomáhat Foxymu a Mangle"

,,Takže na školení?"

,,Ano mohl by ses toho ujmout?"

,,Jistě!"

Pak se rozsvítilo. Před sebou jsem uviděla fialového králíka, který ke mě napřahuje ruku. ,,Zdravím. Já jsem Bonnie. A ty?" zazubil se. ,,Já jsem. Amy. Ale teď se nejspíš jmenuji Meow Silhouette" vykoktám a ruku mu stisknu. ,,Meow Silhouette, krásné jméno" zasměje se Bonnie.

Líbilo? Není to teď nudné? O.O

nezapomeňte se usmívat!

Peris 

Komentáře

toralei8

Popravdě řečeno já kdybych byla animatronik, byla bych kočka! Kradeš moji animatronickou identitu!

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.