Blog Ztracené duše

Výlet do ZOO!!!

Dneska jsem byla v ZOO a takhle vypadal můj den:

Ráno:

Vzbudila jsem se unavená jako troud, protože jsem usínala v slzách držíc plyšáka z mého dětství.

U školy:

Na dvoře jsem se připojila k mojí celodenní skupince lidí: Hobit(kluk), Memka(holka), Pepa(holka) a Zajíček(kluk). Kecali jsme o random věcech a dělali si jeden z druhýho srandu.

V autobusu:

Autobusem jsme jely dvě třídy. Chcete říct vtip? Ten autobus byl pro 30 lidí. Takže někdo musel během jízdy stát. Já původně měla sedět s jednou holkou z vyšší třídy, ale pak si jí holky vzaly do sedadla za náma, takže jsem skončila - na mým nejoblíbenějším místě - u okna. A to je zážitek, když  jedete v autobuse kde lidi stojí a všude jsou páry policajtů.

Příjezd:

Autobus stavěl u školy, kam jela vyšší třída, takže my chudáčci jsme museli projít skoro celý město. Jenže jsme přijeli moc brzo, takže jsme zalezli do City Parku.

City Park:

Tohle je ta část, kdy jsem se připojila k mojí skupince. Všude bylo zavřeno. Kromě supermarketu, kam jsme hned zamířili, protože Memka a Mamut(holka, co se k nám připojila) si potřebovaly koupit snídani. Já dostala chuť na čokoládu, tak jsem si u kasy vzala Kinder Bueno, 2x jahodový Orbit a jahodový tik taky, abych nemusela platit 20 korun stokorunou. Potom jsme jeli nahoru po eskalátorech a Pepa se rozběhla, div nehodila hubu(Vesničani ve městě xD).Pak jsme šli do pekárny, aby si Mamut mohla koupit něco, protože ještě pořád měla hlad. Byla tam delší dobu, tak jsme jí začali utíkat.Pak už byl čas vrátit se, tak jsme šli. Clare's byla pořád zavřená, takže jsem si nemohla koupit falešný nerdy brejle(Grr).

Cesta do ZOO:

Cesta byla jako každá jiná, ale těsně před  ZOO byl kopec, kterej bylo třeba obejít.Byla tam cestička rovnou dolů, tak jsem to s klukama ze třídy seběhla po ní.Mamut šla taky, ale až dole si to rozmyslela a vylezla ten kopec zpátky a  sešla se zbytkem třídy.

ZOO - před programem:

Program nám začínal až za pár hodin, takže jsme měli rozchod. Hobit hned zamířil k automatu na jídlo a pití. Koupil si Bake Rolls a já, po menším přemlouvání se, taky. Oba jsme měli slaninový, po nich tam byly Mini s příchutí česneku a sýru(nivy?). Pak jsme chvíli okukovali zvířata. Při vracení se na smluvené místo srazu, jsem si koupila Citronovou Mattoni, abych spláchla ty slaný Bake Rolls.

Program:

Radím vám, jestli chcete vidět pravou kůži z geparda nebo tuleně/ lebku tuleně, opičky(mini) nebo zubří, rozhodně si kupte přednášku o savcích z Jihlavský ZOO.

Miluju morbidní věci, ale TOHLE BYLO MOC! Strkat někomu do rukou kůži, která před nějakou dobou běhala po savanách, nebo plavala v moři je HNUS!

Po programu:

Když nás, ta ženská propustila, měli jsme rozchod. Vlak nám jel až za pár hodin, takže to bylo žůžo. Hned jsme zamířili na dětské hřiště.

Chvíli jsme jezdili na lanovkách, pak ale všichni vyběhli na nejvyšší tobogán. Já nešla, protože....No...Jako malá jsem tam nesměla a teď jsem ani neměla to nutkání tam jít.Chvilku jsem lezla po lezeckejch stěnách, který měly připomínat zvířata, pak mi Hobit vzal batoh a běžel s ním na lanovou dráhu.Někde na začátku mu batoh vypadnul, takže jsem se ho zase zmocnila já. Hobit se pak taky odhodlal jít na tobogán, tak jsem šla na klasický houpačky(Kdo by je nemiloval...?). Jediná nevýhoda byla, že přesně pod těma houpačkama bylo mini moře, takže jsem si perfektně posílila stehna(a že to potřebuju!) i když se mi několikrát podařilo namočit boty.

Ke konci se všichni rozhodli jít si dát hranolky.Já s nedala nic, protože jsem neměla hlad a Hobit, protože...Asi taky neměl hlad... Když Memka, Zajíček a Pepa dostali svoje hranolky, podařilo se mi zmocnit pár, takže jsem si je dala. Hobit se toho chytnul a začal všem krást hranolky.

Nejlepší moment byl, když se Memka koukla do strany(byl tam výběh) a zakřičela:

,,Hele! Opice!...Jejda...on je to člověk...aha...tak pardon..."

a začali jsme se strašně smát.

Pak jsme se šli podívat na opice a vlezli do jednoho baráku. Memka vlezla do místnosti a zařvala, protože z jinýho vchodu lezla ošetřovatelka a Memka myslela, že je to Gorila.

Na náměstí:

Tam jsme měli taky rozchod. Bylo dost času, takže jsem lidi vytáhla do Prioru, u k terýho jsme měli mít sraz. A tam jsem si konečně koupila svoje nerdy brejle(jupí!) v mých barvách - sv. zelená a černá!

Highlight nákupu:

Hobit popadne černo-červený a řekne:

,,Chceš si tu známku opravit teď, nebo až potom?!"

Nádraží:

Až tady se zaměří pozornost na mě a moje nerdy brejličky.

Další Highlight:

Kluk ze třídy o sobě řekne, že je Panna.On myslí znamení horoskopu, my něco...Ehm Uhm...jinýho.

Ve vlaku:

Projdeme celej vlak, než najdeme ty nejlepší místa(Rovnou u schodů - úplně svrchní patro)ve více poschoďáku. Mluvíme o docela perverzních věcech, ale museli jsme se trochu zklidnit, protože nastoupil děda s vnučkou.

Moje cesta domů:

Šla jsem přes celý město do obchodu, protože už mi došel sprcháč k tomu jsem přihodila paprikový Bohemia a Zářivou "Emo" růžovou. Zbytek cesty jsem už jen vzpomínala na dnešek.

Teď  a tady:

Teď, když to píšu, dorazil táta.Nejni nadšenej z těch brejlí, protože maj 2 diooptrie a já  mám zdravý oči.Chce po mě, abych šla žehlit.Už to jen stačí dopsat...Tečka...a podpis..Teď, Publikovat..

-BloomKlenot

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.