Blog Ztracené duše

Vánoce - svátky klidu a míru?!

Hej där(můj novej pozdrav :333),

takže Vánoce... Každej si asi představí svítící stromeček(už nám svítí i záclony), kupu dárků, sníh a koledy. Každej je vychillenej, bez stresu, jenom baští cukroví, co mu poslala teta kuchařka, protože měla nadbytek.

Ale pravda je předse jinde, no ne?

Všichni se plaší, že nemají dárek pro všechny a že to nestačí zabalit. Tenhle třeba šílí, že jeho syn chce Detector mikinu. Tahle šílí, že její dceři vyrostla noha a nevešla by se jí do lodiček, co jí koupila. Tenhle kluk řeší, co koupit jeho přítelkyni, která ho očividně podvádí, ale nechce bejt na Vánoce a Silvestr sám.

A sníh? protože k nám pravidelně jezdí JB, tak se ho taky nedočkáme. Lidi na to nadávaj, ale když nasněží, hned jsou kalamity a Busy ani taxi nechtěj jezdit.

Ještě bych se vrátila k tomu klidu: Uklízení - mluví za vše.... Všechno přerovnat, vysát, vydrhnout koberce, omatlat leštidlem, skla omatlat okenou...Ideální čekání na Kristovy narozeniny plná "klidu"

A pak je tu část "mír"... Vypozorovala jsem, že se s tátou hádám nejčastěji o Vánocích... A co teprv "mír" v předvánočních slevách?Už vidím, jak se důchodci v Kauflandu pohybují ohleduplně...

-Psyko(ano, zase si měním podpis)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.