Cookie Connect
Hra - Cookie Connect
Video se načítá
Clothing Store Hostess
Hra - Clothing Store Hostess
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
 

Blog tyrkysového delfína

Co mám ráda na podzimu

Podzim aneb co mám na něm ráda



Určitě jste si všimli, že v posledních dnech se podzim opravdu ukázal - prší, je zima a slunce se ukáže tak jednou, dvakrát za den. Já ale podzim neberu jako to období, kdy vám poletují vlasy kolem obličeje tak, že nic nevidíte, a musíte chodit navlečení v bundách či svetrech a vypadáte jako barevný sněhulák. Já ho beru jako období plné barev, radosti a jedinečné atmosféry, která stojí i za trochu zhoršené počasí. Proto bych tento článek chtěla věnovat pozitivním věcem, které já vidím na podzimu!

1. Procházky
Podzim je jako stvořený pro nádherné procházky. No řekněte, není ůžasné, když se můžete projít mezi zářivě žlutými stromy a tráva je promněněná v koberec stvořený ze všech možných barevných listů?

2. Inspirace
Nevím jak vy, ale mně podzim neuvěřitelně inspiruje. Ať už v kreslení, vyrábění či čímkoliv jiném. A když si sednu do parku na lavečku, vezmu skicák a začnu kreslit, tak byste ani nevěřili, jak super to je.

3. Barvy
Svět už není jen tak nudně zelený. A to i když nesvítí zrovna slunce, tak z těch teplých, podzimních barev úplně vyzařuje pozitivní energie

4. Fotky
Jelikož ty nejhlavnější důvody jsem už napsala, tak tu mám alespoň jeden pro milovníky selfíček. I když na fotkách třeba nevypadáte nejlíp, tak selfíčko s podzimním listím v pozadí je vždycky hezké.

To by z číslovaných důvodů bylo asi vše, ale to neznamená, že je tu všechno. K podzimu neodmyslitelně patří například dýně a strašidla, jablka, pouštění draka, svíčky a mnoho dalších věcí, které nám toto období připomíná.

Jasně, Halloween je už za námi, ale podzim stále pokračuje a konečně budou barevné úplně všechny stromy!

Děkuji moc za přečtení a užijte si podzim!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.