Disney princezny
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Monster High Cleolei Dress Up
Hra - Monster High Cleolei Dress Up
Video se načítá
Computer Crash
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Pou at the Doctor
Hra - Pou at the Doctor
Video se načítá
Royal Wedding
Hra - Royal Wedding
Video se načítá
 

Blog šíleného jednorožce♥

Tipy na knihy♣

196x257


196x257



Ahoooj!!!

Jo, spoustu lidí to o mě ví, jsem knihomolka. Knihi ráda čtu, píšu, popisuju a hlavně je z celého srdce miluju. Čtení je sdcová záležitost. Ke každé knize máme určité pouto. Je jedno jestli lzé nebo dobré, jestli bychom ji nejradši spálili, či si ji s sebou vzali do rakve, ať ji máme stále u sebe. Knihy jsou nedílnou součástí života-každý si vybere dle svého, ale jsou i takové, které lidé sdílí, doporučují a nadnebesa chválí. Takové vám teď ukážu. Jsou to mé zlomové knihy, které ve mě zakořenily lásku ke čtení a psaní. Bez nich tento, doufám že tvůrčí blog, asi ani neexistuje...


1. Sharon Siamon- Prokleté hory

Krásná a napínavá canadská kniha pro milovníky koní o bolesti, strasti, ztrátě ale i naději, kterou hlavní hrdinky vidí v mladém rančerovi Shanovi.

,, Kniha se do mě pustila, jako supi do mršiny. Pocity hlavních hrdinek jsem zažívala skoro na vlastní kůži. Tak bujně si moje představivost pohrávala s perfektně napsaným textem..."

 

2. Sharon Siamon-Záhadný hřebec

První díl úžasné, ale pro čtenáře kruté knihy, kde hrdinky pláčou bolestí duše i uštknuté nohy, kde se z mírumilovných sester stanou rivalky kvůli klukovi, a kde keně mají tak malou šanci na přežití, až je to k pláči.

,, Opět vedla zkušená ruka spisovatelky Siamonové mou fantazii pouští bez vody, kde každá slza byla životně důležitá..."

 

3. Lauren Brooke-Srdíčko

Strach, živá představa, slzy štěstí i smutku, údiv a pocit neskonalého štěstí ze čtení. To vše jsem prožívala při čtení nejzlomovější knihy mého života. Knihy, která mi otevřela oči slepené společenským životem a uzavřela mě i s mými tajemstvími do mě, abych tam mlčela a četla. Tímto jí děkuji.

,, Často si říkám, jak může někdo psát tak úžasně, že čtenář, jakoby byl na místě hlavní hrdinky, jakoby zažíval těžká rozhodnutí i radostné chvíle. Toto je perfektní příklad. Srdíčko je jedna z mála věcí, která mě opět posunula v určité kategorii dál. Nebít ní, nemám tento blog, kde se můžu mlčky vypovídat. Záměrem blogu totiž prvotně bylo psát úryvky ze srdíčka, z mého, i z knihy srdíčko..."

  

4. Angela Dorsey-Jaro pytláckých nocí

Toto, jakoby perfektní knize z oka vypadlo. Paní Angela umí tak perfektně zkombinovat fantazii s realitou, že čtenář se až kouše do rtů, jak je to úžasné, jak umí opravdu popsat každý pocit a zakomponovat ho do myšlenek koní...

,, Pokud je něco opravdu krásné, jsou to tyto romány, při kterých se chvějete strachem z děsuplné pravdy, ze strastiplného života divokých konní a hloupého počínání dvounohých smrtelníků..."

 

5. Angela Dorsey-Zima křišťálových tanců

Štiplavý mráz, v očích pálí, zkroucené stromy, závěje. Ledový škraloup, trávu dusí, vodu svírá, šlépěje. Mrazivý vzduch, srdce láme, kůži drásá, bez naděje.

,, Čerstvé pocity, čerstvé zážitky, čerstvé dojmy, které ovšem nikdy neshnijí a nezvadnou, jelikož tato kniha se mi zaryla tak hluboko pod kůži, jak je to jen možné, proudí mi v žilách a každé písmeno mi utkvělo v paměti navěky..."

 

6. Amy Reeder Hadley-Kočičí zlato

KOnečně něco odpočinkového, u čeho moje fantazie spala a mé oči se dosyta nacpávaly komixovým příběhem o falešných podvodnících všude kolem nás, vyprávěla příběh, který zažilo mnoho hole. Byla to svéhlavá kniha. Kdyby ji nenapsala Amy, napsala by se sama, protože se prostě chtěla doslovně vyjádřit k té dnešní hrozné situaci!

,, Každá buňka ve mě řvala: ,To je pravda! To je všechno čistá hnusná pravda!' a to, protože byla. Je strašná pravda, jak jsou kluci zkažení, jak pořád podvádí a jak se kvůli nim rozpadají vztahy. Pak dají na sociální sítě vtipný obrázek o tom, jak jsou ženy strašné, jak vám odpustí i když to není vaše chyba. Ale ona je!!! Proutníci pitomí!!!

 

7.  Monty Roberts-Můj život s koňmi

Číst si doslova život takového velikána je životní zážitek. Jakoby Monty seděl vedle vás a vyprávěl vám o těch stovkách trofejí, stužek a medailí co vyhrál, o té spoustě koní, ke kterým si našel cestu skrze srdce bez lámání a ztrácení jejich důvěry.

,, WOW byla první písmena, která jsem vyslovila po přečtení prvního příběhu. Rudá krev tekoucí v tepnách napnutých jako struna se bouřila a chtěla další dávku nadšení. Chtěla číst víc! Život někoho slavného v jedné dojemné a lehce poučné knize, do které jsem se pohltila, ve které teď žiju. Právě ona mě na chvilku vymanila z mého uzavřeného světa proto, abych o ní šířila ty nejlepší zvěsti♥"

[Unsupported element format] 

snad se vám článek líbil a nezapomeňte psát přání na články. pa:-*









Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.