Blog šíleného jednorožce♥

Rodokmen jednorožců♥ článek na přání díl 1.

Ahoooj!!!

Dnešní článek je speciálně pro silvinka12☺


Taakže, jdeme na to!!!


Všechno to začalo praotcem Unicoránem. Ten měl dohromady 23 rohů a 22 dětí s jeho ženou Jednoužíňkou. Unicorán s rodinou žil s pralidmi u řeky. Lidé ale lovily jejich děti, až vylovily úplně všechny. Unicorán si za každé ulovené dítě nechal symbolicky utrhnou jeden roh. Když mi zlí lidé ukradli i poslední dítě, smutný spáchal sebevraždu. Myslel si, že zabitím jeho dětí skončil rod jednorožců. Naštěstí, Jednožíňka neztratila naději a vydala se na místo, kde nejsou lidé. Při tom letěla oblohou a plakala nad ztrátou svého muže. Tak, vážení, vznikla duha.

V ,, Zemi za duhou" jak se jí začalo říkat, podle přepravní stezky-duhy, našla koně. Moc, moooc koní. Několika, Konkrétně 22 dala rohy svého nebožtíka muže. Ostatní nechala koňmi, aby lidé nevěřící na jednorožce měli radost ze života. Chápala totiž, že budou hloupí lidé, co v ně nevěří a tak jim dala ještě jednu, větší radost. Mě dala dvě radosti. Koně a jenorožci žili v míru a poklidu pospolu několik let. Jednožíňce ale stoupla sláva do hlavy-unicorni ji uctívali jako zachráňkyni jejich druhu. A tak nechala vyhostit koně.

 


promiňte že je článek velmi krátký. nemám psací náladu, tu jsem měla včera. ale udělám další díl rodokmenu, nebojte:) pa:-*

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.