Park My Plane
Hra - Park My Plane
Video se načítá
Barbie’s Lovely Hair Care
Hra - Barbie’s Lovely Hair Care
Video se načítá
Jump BeeBee Jump
Hra - Jump BeeBee Jump
Video se načítá
What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Pony Club Decoration
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
Elsa frozen Flu doctor
Hra - Elsa frozen Flu doctor
Video se načítá
 

Blog šíleného jednorožce♥

Oblečení a doplňky, které v létě nesmíš postrádat

Ahoooj!!!

Je léto, čas kraťasů, bazénů, plavek a prázdnin. Čili totální volno a svoboda. a přesto musíme dodržovat pár základních pravidel oblékání. Tady jsou kousky, bez kterých léto prostě nepřežijete!!!


1. Triko/halenka s uzlíkem

takovéto triko se krásně hodí k plavkám, když na sobě nemáte šortky. Nebo se právě třeba k džínovým šortkám nádherně hodí.


2. průsvitná halenka

taktéž se perfektně hodí jako přehoz na plavky. Pokud máte neonové tílko i neonovou průsvitnou halenku, můžete je na sebe zkombinovat a věřte mi, vypadá to fakt luxusně (např. žluté tílko, růžová halenka)


3. pastelové šaty

i když se pastelové barvy nosily spíš loni, k létu neodmyslitelně patří. např. žluté vypadají perfektně k dlouhým hnědým nebo zrzavým vlasům+se k tomu perfektně hodí lesklé psaníčko a výrazný náhrdelník.




4. riflové kraťasy

léto si nejde ani představit bez roztrhaných riflových šortek. Hodí se naprosto ke všemu. také si je můžete zkrášlit cvoky, krajkou, nebo nabarvit na galaktiky růžovo-modro-fialové.



5. neonové tílko

letošní léto jsou neonky vážně mega moc in. Proto by neměly chybět ani v tvém šatníku. Nádherně se hodí k výše zmíněným šortkám, nebo k černé sukni. V tom případě si nezapomeňte neonové tílko pořídně pod sukni zestrčit.



6. krajkové tílko

pokud jste spíš pro romantičtější léto, určitě volte krajky. Jsou moc slušivé, prodávají se v různých barvách a hodí se NAPROSTO KE VŠEMU!




VYCHYTÁVKY:

1. kožené čelenky

Snad každý zná styl hippies a právě díky tomu máme krásné kožené čelenky ve tvaru copu, které se nosí vodorovně přes čelo. Hodí se ke krajkám, zejména bílým, a jemným šatům.



2. květinové čelenky

A u čelenek ještě zůstaneme, stejně tak, jako u hippies stylu. Květiny. Jsou znakem jara a přesto, když jdete na LETNÍ festival, najdete aspoň jednu skupinku děvčat s květinovými čelenkami. Krásně oživý nudný outfit.



3. obarvené vlasy

pokud si neobarvíte vlasy, tak jste zaručeně proti nejúžesnějšímu módnímu trendu. Můžete zajít ke kadeřnici, nebo se nabarvit doma. Každopádně si je nabarvit prostě musíte!

4. bláznivé rtěnky

pokud chcete vyniknout, vyjít z davu a být pořádně vidět, není v oblasti kosmetiky lepší způsob, než si bláznivě namalovat rty. Hlavně myslete na to, aby vám barva rtů ladila aspoň k jednomu kousku oblečení.



tak to by bylo vše těším se na vás příště a děkuju za každý koment, + i sledování. dík a pa:-*


Komentáře

Snow CatVIP(Nightcore)

eh, ták jo ... já postrádám všechno, kromě těch kraťasů - navíc to jsou obyčejný roztrhaný černý kraťasy, no nevadí xD

Snow CatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.