Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Big Air 2
Hra - Big Air 2
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Yetisports 1
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Jump BeeBee Jump
Hra - Jump BeeBee Jump
Video se načítá
 

Blog šíleného jednorožce♥

Děkuju věrným-reakce na Sociální experiment konec

Ahoooj!!!

Jak víte, nedávno jsem napsala článek ,, Konec" Mnozí to pochopili tak, že končím, nebo se lituju a psali komentáře, který z poloviny říkaly: seš trapka, přestaň se litovat, a druhá půlka říkala: já píšu pro radost. piš taky a buď šťastná. Ty mě trošku mrzeli, protože jsem viděla, jak se lidé nechají nachytat a jak to otevřou jen proto, aby to mohli co nejhnusněji okomentovat. Na druhou stranu se našla jedna strašně fajn a sympatická holčina Cleo 5842. Té moc děkuju za věrnost. Ta se jako jediná ptala osobně do správ, jestli fakt končím, pochválila mi blog i článek a věřte, že něco takového potěší víc, něž takovéto komentáře:

amálka123

Další článek o tom aby tě lidí litovali já tě litovat nebudu zkrátka je mi to jedno když si chceš podřezat žíli tak si běž podřezat žíli a když si chceš štasne žít a psát blog tak piš ale ne takový kraviny vsadím se že za chviličku zase budeš vydávat články jak normálně takže kdo se mnou souhlasí like ať to vidí

(( a ještě bude žebrat o pluska. pfff a pak že já jsem trapka)


liankag

Další...A další...A další... Proč? Proč? Jak tyhle články nemám ráda! Píš pro radost§ Nenechávej se vytočit! S tymyhle lidmi to není možné...řvát se v tabulce spisovatele..

(já v tabulce spisovatele fakt neřvu, tam se musí šeptat:'-D)


pak se tu objevil i jeden dost vtipný koment, za který děkuju:-*

terikhříbátko

Něco ti řeknu.Neřeš to moje články taky nikdo nesleduje kromě butterfly 320, josefa a ela. Těmhle holkám jako vážně děkuju. Samozřejmě můj blog sleduje víc lidí, ale s toho mě jen sledují oni. Já nejsem zaměřená jen na jedne blog, ale sem zaměřena se dá říci na všechny blogy, protože si čtu vždy ty nové. 
Zkrátka: Pro ty kdo ti život ničí usměj se a vem ho tyčí.
A nebo.
Pro ty co mi závidí mám se dobře a budu se mít ještě lépe.

Tak se vzchop a rozhodně piš dále

(ty vtipné rýmy mě rozsekaly:DDDDDDDDDDDD)


Moje reakce?

pro ty, co sem píšou, jak se lituju a jak jsem trapná že něco takovýho vydávám: MŮJ ŽIVOT, MŮJ BLOG, MŮJ PROBLÉM.TEČKA. 

[Unsupported element format] 

a teď ta příjemná část: dopis od nejvěrnější:

Ahoj. Jen se chci zeptat, proč chceš přesně skončit s blogem? Mě se totiž líbí, a zvlášť tvůj článek o Titanicu byl opravdu skvělý! (Ti lidi jak Ti psali, že jsi to zkopírovala, tak jsi zkopírovala jen 2 odstavce no Bože to je toho, z toho se svět nezblázní) Podle mě máš hezký blog.

Víte, jak je krásné, když vám po takovým hnusu někdo napíše tohle?! Proto Cleo děkuji, že jako jediná prošla zkouškou a vybízím ji, ať si vybere článek na příní, věnovaný jenom JÍ♥ DÍKY Cleo!

[Unsupported element format] 

Pa:-* 

 


Komentáře

Cleo 5842VIP

Ježiš děkuju moc jak jsi mě chválila, to jsi nemusela! smajl A pokud jde o ten článek na přání, tak to děkuju za nabídku a ještě si rozmyslím, co za článek budu chtít! smajlsmajlsmajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.