♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Škola v přírodě 3.část

Ahoj píšu další článek tentokrát opět Škola v přírodě. Pokud jste neviděli předchozí díly tak se můžete podívat ale je to na vlastní riziko. Když tak se omlouvám za překlepy ale píši z mobilu. Jdeme na to.


Elen, Ema, Kikina a celá třída se připravují. Zítra jedou na školu v přírodě. Eleniny rodiče už se uzdravili takže Elen jede taky. 


Druhý den: Už je to tady!!!!!!!! Konečně! Přijel autobus kterým pojedeme na školu v přírodě do Krkonoš. Je sice léto a sníh už tam asi nebude ale i tak tam bude zábava. Špatné je že jede i Jonáš. Záchvaťák. Jedou oni (3.B) společně s Áčkem. Většina tříd u nich ve škole nemá ráda ostatní třídy ale 3.A s 3.B jsou úplně jiní. Jsou to nejlepší přátelé. Jejich škola pro ně rezervovala celý hotel. Dohodli se že v prvním patře bude Áčko holky. V druhým patře Béčko v holky. V třetím Áčko kluci. A nahoře Béčko kluci. Elen bude na pokoji s Emou, Kikinou a Danielou. Mají zásoby pochutinek. Vybalují si a Kiki kouká z okna. Holky poběžte Jonáš vyhazuje bonbóny z okna. Ema řekne: Dáme znamení Petře a Lucce. Vylezou z okna a zabouchají na parapet. Lucka vyleze a říká: Co se děje? Zavolej k oknu i Péťu. No co se deje, říká Petra. Koukejte Záchvaťák vyhazuje bonbóny z okna. Chyťte si jich pár!! Mňam, BonPari. Jak je může vyhazovat, říká Daniela. No, protože má zase záchvat, řekne Elen.! Pííísk, ozve se z chodby. Jupí to píská paní učitelka jdeme na oběd. Mňam, říká Elen. Hned první den k obědu lasange. Ale podívejme, řekne Kiki. Katka zase ohrnuje nos. Nad takovou dobrotou. Koukejte támhle v okně asi nějakej úchyl. Kouká na tebe, Elen. A sakra, řekne Elen. To je ten úchyl co mně chtěl odvízt ze školy. Pamatujete? Jo,jo, přikývnou holky. Ale jak může vědět kde se nacházím?







Pokračování příště


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.