♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Rozhovor s Otakarka El. Petřinská

Ahoj toto je rozhovor s Otakarkou El. Petřinskou ona má modrou já zelenou. Chtěla všechna témata dohromady takže jdeme na to.

Kolik ti je?

Je mi víc než 30+12+8-30-10+15-15 a méně než 80-40-20+15-5-10

V jakém městě nebo vesnici bydlíš?

Las Jednorožec, Falešná ulice 12369.


Máš ráda Chinaski?

Chinaski neposlouchám, celkově neposlouchám pop, ale zbožňuju jejich nového bubeníka Marpa.

Jakou skupinu máš nejradši?

Moje oblíbené skupiny jsou TroubleGang (ve které je Marpo), Sodoma Gpmora (Řezník a DeSade) a Masový Wrazi nebo-li MW (El Maroon a MC Curwa- čte se to tak jak se to píše) Mortal Cabin hodně, a dřív jsem měla ráda Kontrafakt (Rytmus, Ego a Anys)

Kdo je na hpd.cz tvá BFF?

Je jich hodně, např. ela, Locika11, okureček atd., zrovna teď si jich moc nemůžu vybavit, ale v podstatě skoro všechny, které mám v přátelích jsou moje BFF na HPD

Koho na hpd.cz vyloženě nenávidíš?

Nemám tu snad nikoho, koho bych nenáviděla (to spíš ostatní nenávidí mě), ale když mi někdo nadává bezdůvodně nebo kvůli kravinám, tak jde prostě do ignoru...

Kdo je tvůj oblíbený zpěvák?

Z Horrorcoru je to Řezník, Desade, El Maroon, Curwa, Bushpig, Cumblood, Brotha Lynch, Hung, Lo Key a KidCrusher a z rapu je to Eminem, Separ, Kali, Marpo, Protiva, Viktor Sheen a další členi z Blakkwood Records.

Víš že je Hoggy zpěvák?

Ano, vím, dokonce u nás na vesnici točili klip.

Jakou písničku máš nejradši?

Nyní jsem si hodně oblíbila novou písničku od DJ Wiche, Separa a Kaliho- Tempo od Marpa a Rytmuse- Podle sebe od Viktora Sheena a Peatyf- Jenom jedna, jinak hrozně ráda poslouchám nějaké písničky třeba z roku 2012 klidně i starší.

Znáš písničku Happy od Pharela Wiliamse? Jestli jo že je to boží písnička?

Ano, znám, kdysi jsem tu písničku poslouchala v jednom kuse. Jinak i když už pop neposlouchám tak to je super písnička.

Máš radši české nebo anglické zpěvačky?

Radši ty zahraniční, ne, že by ty české nebo slovenské neuměly zpívat, ale u zpěvaček se mi víc líbí zahraniční tvorba.

Kdo je tvá oblíbená zpěvačka?

Já zpěvačky moc neposlouchám, snad jediná zpěvačka kterou poslouchám je Mangina. Ale dřív jsem poslouchala třeba Lady Gaga, Jessie J, Ariana Grande, Demi Lovato atd.

Jaké YouTubery máš ráda?

Z českých YouTuberů mám ráda třeba PeeeeeetaaaaaTV, Benatar, Haggy, Petangames, VladaViddeos, Evilbender47, AtiShow a občas se podívám třeba i na Stejka, MichalPPZ, Kovyho a podobné YouTubery. Ze Slovenských YouTuberů mám ráda třeba Duklock a Gogoman TV a z těch zahraničních to jsou Shane, Shane Dawson TV, Joey Graceffa, Bart Baker, Mikey Bolts, Brock Baker, Mr.Hacker, RuckaRuckaAli atd., kdybych je měla vyjmenovat všechny tak by jich bylo hodně.

Jaké YouTuberky máš  ráda?

Z těch českých je to např. Natyla a GetTheLouk a z těch zahraničních Shaneova bývalá holka Lisbug.

Líbí se ti více anglické nebo české filmy?

Ano, tímhle nechci nikoho urazit, ale myslím si že v Americe je víc lepších scénáristů a režisérů než v Česku, z českých režisérů mám ráda jenom Vojtu Kotka ale nebrala bych ho jak?

Jaký film máš nejraději?

Mezi moje oblíbené filmy patří spíš takové starší horory, i když nejsou strašidelné, tak se mi líbí např. Noční Můra V Elm Street, Pátek Třináctého, Hellraiser, Dětská Hra, Texaský Masakr Motorovou Pilou, Čelisti atd. A z těch novějších je to třeba Kruh. Jsem totáln blázen do Chuckyho z Dětské Hry. Ahoj já jsem Chucky budeme si hrát? Ach, aby už byl ten nový film s Chuckym.

Máš ráda Simpsonovi?

Ano mám, ale víc než Simpsonovi mám ráda třeba Griffinovi nebo South Park.

Jaký máš ráda seriál?

Moje oblíbené seriály jsou třeba Dva a půl chlapa, Teorie velkého třesku, Jak jsem poznal vaši matku,  Svět podle Jima, Průměrňákovi, a z těch kreslených jsou např.Simpsonovi, Futurama, Griffinovi a South Park.

Jak se jmenuje tvá/ tvůj třídní učitel/ka?

Jiříček.

Do jaké třídy chodíš?

Nerada na sociálních sítích říkám věci o sobě ale řeknu ti žee chodím na 2.stupeň.



Tak to je všechno díky Otakarce El. Petřinské















Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.