♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Rozhovor s kámoškou o dárcích

Upozornění: Pokud tě nezajímá co já a moje kámoška chceme koupit rodině tak to přeskočte na jiný článek.









Ahoj toto je rozhovor s mojí kámoškou Kačkou o dárcích. Dneska jsme spolu šli do OC Alenka kde mají široký výběr věcí. Tak jsme si povídali a ona nakupovala dárky k Vánocům pro rodinu. Měla jen 51 KČ,- a 3 koruny jí zbyly. Takže fakt kvalitní a levný. 

Kačka: Naty půjdem spolu zase nakupovat zítra.

Já: Jasně, a co teda koupíš?

Kačka: No, tak babičce jsem koupila tohohle andílka. Ségře koupím tuhle gumičku, ona totiž šíleně miluje modrou. Mamce koupím tenhle levandulovej sáček tátovi tuhle magnetku a bráchovi propisku s jeho jménem. No a dědovi tohle (takovou tu propisku co je i na mobil).

Já: No tak zejtra si vezmu 150 korun a asi koupím: Sobě borůvkovej jelení lůj a plyšáka malou sovičku. Mamce borůvkový jelení lůj a svíčku. Babičce borůvkový jelení lůj a růžový ubrousek na brýle. Bráchovi plyšovou modrou chobotnici a propisku se jménem. Dědovi to samý co ty Kačko dala dědovi a propisku s jeho jménem. Tatínkovi dám ubrousek na brejle modrej a sluchátka. No a prastrejdovi koupím to samý co dědovi. Ještě každýmu tu dárkovou krabičku a tu dám do dárkovýho pytlíku.

Nelíbí se vám to no tak to jako sorry já se snažím psát dobrý věci.

Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Nelíbí se vám to no tak to jako sorry já se snažím psát dobrý věci ...
Tak tohle mě rozsekalo. Kdybych tohle, třeba řekla o hodinu výtvarky učitelce, tak by to nedopadlo dobře xD

josefaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Natyna-1003VIP(Klub Kamarádů)

josefa: Fakt? Jeden spolužák to o hudebce řekl když měl zazpívat znám já jeden krásný zámek a zazpíval to hrozně falešně. Učitelka řekla zazpívej to znova. On řekl: Nelíbí se vám jak zpívám? Tak to sorry kašlu na vás. (místo kašlu řekl sprostý slovo). Učitelčina reakce zalepila mu pusu izolepou.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Natyna-1003To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.