♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Rozhovor s Akalik

Ahoj toto je rozhovor s Akalikem snad se vám bude líbit vybrala si téma Songy,písně,písničky

Akalik má červenou já modrou

Jaká je tvá oblíbená písnička?

Eh... to je mučení. Ty vado já nevím. MOJE NEROZHODNOST.

Víte u mně se to šíleným tempem mění. Za den můžu vystřídat třeba i čtyři písničky. Ale zatím to je Nightcore. Jen pár neposlouchám v Nightoru.

Jakou písničku nesnášíš?

Nesnáším? Spíš nemusím. Třeba od Justina Biebera. Rozhodně to nemá špatné. Nebo Katy Perry, Taylor. Na mne jsou prostě moc lehoučké. A mírně ohrané. Já potřebuji prostě muziku.

Radši pop nebo rock?

Rockovou jsem slyšela..... V Comebacku? Ale mám jí ráda, no. Jenže té popové je u mne více. Opravdu více (jen nevím jestli je to vážně pop).

Líbí se ti písnička Happy od Pharela Williamse?

Mám tendenci se většinu písniček naučit nazpaměť(hlavně refrén). Takže proč ne. Mám jí ráda hlavně na diskotékách. Ale jinak to samé co 2.

Máš ráda písničku Nafrněná?

(potlačí smích) Tohle,tohle se krásně hodí na některé holky od nás ze třídy (někdy) Nafrněná,nafrněná kde se šušenká. Nafrněná,nafrněná už jsem naštvaná. Ne neposlouchám jí. Ale na parodie je skvělá.

Umíš zazpívat svůj oblíbený song?

Tak tady se musím zasmát. S kámoškou si vždycky dáme duet. So bejby pul me klouser in d beksít of jor rover.Každá jedno sluchátko. Umím jich zazpívat více. Jen abyste nedostali infarkt.

Napiš kousek textu české písničky.

České? Ty texty se nedají poslouchat maximálně od youtuberů.

Ale fajn. Tak teda od Martina: Skááákall péééés, přeéeées o ovéés, oveéeés(představte si trubku) Ehm stačí. Nebo ještě? Ne, Kovy raději už ne. Tohle podle mne stačí.

Napiš kousek oblíbené zahraniční písně.

To nahoře jako nestačilo? Ok. Bej sory i gat nou many aj dont trajing tu béé fany (ano prosím žádné infarkty). Momentálně ji moc neposlouchám. Ale silent scream. No nevím prostě Tralala.

K jakému seriálu Chinaski nazpívali písničku Víno?

Počkat...Počkat.....Počkat... Vinaři? Ano! Potlesk pro mne! To chce Nobelovku za moje úžasné vědomosti.

Jakou písničku od Slzy máš ráda?

Žáááááááádnou. Ano, slyšíte dobře. Slza tohle, slza tamto. Nechci být zlá ale znám tu jednoho fanouška. Neboli přesněji řečeno spamera. Uf. Otrava. Ale není špatná. Jen jí jaksi neposlouchám (možná jsem zaostalá ale styl je styl).






Děkuji Akalikovi za rozhovor. Rozhovor už jsem snad udělala se všemi ale chtěla bych udělat novou sérii nějaké tagy. První tagy mi pište do komentů nebo do zpráv na téma knihy atd.

 Děkuji Akalikovi.






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.