♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Hádanka+ pár vtipů

Čau dnes to bude hádanka co mi řekl můj taťka a pár vtipů. 


Hádanka: Jede takhle cestovatel. Ten jezdí jen busem a vlakem. Bydlí vJičíně a přijede do Nové Paky. Má tam pár pochůzek a prolouží se mu to do večera. Poslední bus i vlak mu ujede tak se rozhodne jít pěšky. Začne pršet a on vidí chaloupku. Zaklepe a otevře mu dědeček. Cestovatel říká: ,, Dobrý večer dědečku," a začne vyprávět co se mu stalo. Dědeček řekne:,, Dobrý večer mladíku. To víte že můžete přespat. A bude nás tu rovných 13. Jsem tam já, babička a vnučka a ještě vy." Jak je možné že jich tam bylo 13 když tam byli: babička, dědeček, vnučka a cestovatel? Pište do zpráv.


A jdeme na vtipy.

1. Vtip: Pepíčku proč krmíš slepice KInder čokoládou? Aby mi snesli Kinder vajíčka.

2. Vtip: Děti co si přejete k Vánocům? ,, Já kolo," říká Lucka. ,, Já míč," řekne Adam. A ty Pepíčku? Pepíček řekne: Já chci čůrat.

3. Vtip: Pepíček neumí říkat některá písmenka a jednou na maminku volá: Mami, mami já číhám. Maminka si myslí že na někoho číhá tak řekne: Jen číhej Pepíčku. A víte co Pepíček udělal? Rozstříhal celý ubrus.

4. Vtip: Primář porodního oddělení říká: To jsem ale blázen. Tento týden nám při porodu omdlel už ddesátý otec. Sestřička mu odpoví: Co se divíte pane primáři. Narodil se tu i jeden černoušek a já ho ze srandy ukazuji všem budoucím tatínkům.

5. Vtip: Co dělat když potkáte medvěda? Nic o vše se postará on sám.

6. Vtip: Poznámka: Přišel na hodinu matematiky o 45 minut déle.

7. Vtip: Přijde lupič do banky a vedoucí mu říká: Maškarní je ale o tři domy dál!

8. Vtip: Jdou ČECH. AMERIČAN A RUS do baru a Rus navrhne test čí země má nejsilnější alkohol. Američan se napije Americké whiskey a chlapi se ptají kolik vidí židlí. Američan odpoví že 6. Rus se napije ruské vodky a opět se ho ptají kolik vidí židlí. Řekne že 10. Čech se napije české vodky a zase se ho ptají kolik vidí židlí. Čech odpoví: A z jaké řady?

9. Vtip: Paní učitelka se ptá Pepíčka: Pepíčku proč jsi přišel tak pozdě? Pepíček odpoví: Maminka mi řekla že mám přejít silnici až přejede auto. Učitelka řekne: No a? A Pepíček odpoví: No a žádné auto nejelo.

10. Vtip: Jen Chuck Norris dokáže spojit USA s USB.




Tak doufám že se vám článek aspoň trochu líbil a u příštího článku AHOJ!!!




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.