♥BLOG ŠESŤAČKY♥

Co doporučuji za knihy?

Ahoj vítejte u článku kde budu doporučovat knihy. Jdeme na to.


1. Lichožrouti: Kniha která byla i zfilmovaná. Knihu napsal Pavel Šrut a ilustrátorka je Galina Miklínová. Kniha je hodně tlustá a jsou myslím tři díly. Já mám tu kterou vidíte na obrázku.



2. Deník  mimoňky: Deník který si píše Nikki Maxwellová. Je deset předepsaných dílů a jeden díl do kterého smíš psát a kreslit i ty! Knihu napsala: Rachel Renné Russellová.




3. Káťa Líbezná: Kniha o holčičce Kátě Líbezné (její příjmení). Má dva bratry ale jeden je pes. V prvním díle se rozhodne si vydělat prodáváním dortíků (lidských i psích). Pak se ale dozví že zdejší psí útulek se má zrušit a vydělané peníze věnuje útulku. Pak je ale i táborová, kovbojská, pirátská princezna a myslím na oslavách princezna. První díl je dortíková princezna. Doma mám první díl ale ostatní jsem si půjčila v knihovně. Knihy napsala Marci Peschkeová a ilustrovala Tuesday Mourningová.



4. Hotel u zvířátek: Kniha o dvojčatech Magdě a Karlíkovi kteří se společně s rodiči přestěhují do starého hotelu jejich tety. Jsou tři díly. Já mám první dva a třetí dostanu k narozeninám. Napsala: Kate Finchová. Ilustroval: John Steven Gurney


5. Příběhy lesních skřítků: Kniha od Ireny Kaftanové a Antonína Šplíchala. Kniha je o skřítcích kteří zažívají různá dobrodružství. Jsou tam: Jíroveček, Panenka Malinka, Panenka Trnka, Bukvička a Jasánek.


A jelikož mám spoustu oblíbených knih tak bych to tu ukončila a příště napíšu další díl. A ahoj.






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.