BLOG SARCESKY <3

KONEČNĚ JSEM SE DOHRABALA!

Ahoj mám pro vás tu to sérii o jednom klukovi co je postižený a má sestru tento článek má být jako zatím ukázka že se nemusíme za nikoho vůbec stydět!...

1.kapitola! stěhování


Chlapeček se jmenuje Martínek a má sestru Michalku.Jednou za nimi přišli rodiče a povídájí že se budou stěhovat že nemají moc peněz na to aby udrželi nájem bytu.Michalka říká: Ale mami tati já tu mám kamarádky a jsou to fajn kamarádky rozumíme si! Co když tam se se mnou nikdo nebude bavit a pro... Přerušila jí maminka :Michalko vždyt jsi společenská najdeš si rychle kamarády! Michalka říká: Mami ale i pro Martinka je to těžké vždyt víš že má Dawneův Syndrom! Rozplakala se. A běžela do pokoje. Martinek vůbec nevěděl o co jde! Ale už mu trochu v hlavě docházelo že se něco děje. Protože Michalka odběhla a přitom brečela. tak se stěhovali. Jedna kamarádka od Míši tam přiběhla a říkala Michalce : Míšo budeš mi moc chybět! Tak tady máš dáreček! Neboj nikdy na tebe nezapomenu! Byla to Jana. To byla Míšina nejlepší kamarádka. Michalka povídá: Moc ti Děkuji Jani! Taky na tebe nikdy nezapomenu! přijeli do města Pytlíčkov.

Míša říká : Mami v jaké to díře jsme? Maminka hned řekla:Jak se to chováš Míšo? Takhle jsi teda nepamatuji že jsem tě takhle vychovala! Martinek se koukal ven a povídá :Muami ? Kde tuo jsme? Maminka neodpovídala! První den se Míše moc teda nepovedl! Hned dostala 3 ale říkala si že se bude blbě učit at se zase odstěhují! Ale každý víme že to asi nepůjde... další díl příště! :) 


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.