blog pro všechny

my little pony

Všechno na youtube

My little pony ♥Eqvuestria girls♥ Rainbow Rock- souboj kapel (Dezlinx VS Rainbow)

My Little Pony Soundtrack CZECH

MLP S4 - Upíři

My little pony (Rainbow Rocks)-Všechny písne

Můj Malý Pony Přátelství je Magické - True True Friend ČESKY !!

My Little Pony Equestria Girls: Rainbow Rocks Shorts

Equestria Girls: Official Live Action Music Video Extended (Entertainment Weekly)


Twilight Sparkle  je hlavní protagonistka seriálu. Je to jednorožec (od poslední epizody třetí série alicorn) a je mimořádně nadaná schopností magie. V prvním díle první série se přestěhuje z Canterlotu (hlavního města Equestrie) do malého městečka Ponyville, kde žije i pracuje v knihovně společně se svým dračím asistentem Spikem a sovou Owloysiusem. Rovněž zde pokračuje ve svých studiích. Od konce třetí série se stává princeznou. Reprezentuje element magie.

Rarity je jednorožec se zálibou v módě. Touží se v tomto odvětví proslavit a dostat se do lepší společnosti. Je pečlivá (občas až příliš), nápaditá, důvtipná a dbá na detaily. Provozuje vlastní obchod s oblečením a vlastní perskou kočku Opalescence. Reprezentuje element štědrosti.

Rainbow Dash je pegas, žijící v oblačném domě nad Ponyville. Je vedoucí pegasího týmu. Miluje rychlost a létání, je velmi sebevědomá, průbojná a pyšná. Jako jediný pegas na světě dokáže letět rychleji než zvuk a protože má duhovou hřívu a ocas, tak když letí svou oblíbenou rychlostí, vytváří na obloze duhu (odtud odvozeno její jméno). Jejím mazlíčkem se paradoxně stane těžkopádná želva jménem Tank. Reprezentuje element věrnosti.

Fluttershy je stejně jako Rainbow Dash pegas. Oproti ní je však naprosto klidná, trpělivá, empatická, hodná a bojácná, avšak je ochotna riskovat cokoliv pro dobro svých přátel. Nežije jako ostatní pegasové v Cloudsdale (největším městě na obloze), ale v chatě na kraji Ponyville a také oproti ostatním pegasům téměř nikdy nelétá nebo alespoň chodí mnohem častěji. Má mnoho skrytých talentů, o kterých buď neví, uplatňuje je v soukromí nebo se je stydí nebo bojí použít, jako např. zpěv, šití nebo skládání písní a skladeb. Úžasně si rozumí se všemy druhy zvířat. Často je doprovázena svým svérázným králíkem Angelem. Díky své mírné a laskavé povaze reprezentuje element laskavosti.

Applejack je poník, žijící a pracující na farmě na okraji Ponyville společně se svým bratrem Big Macintoshem, babičkou Smithovou, mladší sestrou Apple Bloom a se svou fenou Winonou. Její rodina je však mnohem početnější a věnuje se pěstování a zpracovávání jablek po celé Equestrii. Velmi nerada sundává svůj klobouk a mluví typickým jižanským přízvukem. Jak je trochu znát z jejího jména i klobouku, žije trochu v kovbojském stylu a často používá fráze ve stylu: u všeho sena, u všech jablek a na Equestrijském tzv. divokém západě v Apllevillu má vzdálené příbuzné. Stejně jako Rainbow Dash, i ona je velmi pohybově nadaná a rády spolu soutěží. Je upřímná, dobromyslná, někdy však až příliš tvrdohlavá. Reprezentuje element upřímnosti.

Pinkie Pie (celým jménem Pinkamena Diane Pie) je poník se zálibou v oslavách, které organizuje při každé příležitosti. Má veselou, bezstarostnou, často až chaotickou povahu. Pomáhá v místním pekařství a hlídá děti majitelů. V celém seriálu je pravděpodobně nejvýraznějším komickým prvkem, zvláště díky svým naprosto neadekvátním reakcím na dané situace. Ve filmu Equestria girls také ,,údajně" odhadem naprosto přesně uhodla to, o čem vlastně nic nevěděla... Jejím mazlíčkem je krokodýl Gummy, je s ním spoustu legrace! Je milovnice všech sladkostí. Reprezentuje element radosti.

Mezi další často se objevující postavy patří například malý drak Spike; mladá hříbátka Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom (sestra Applejack), Sweetie Belle (sestra Rarity), Scootaloo (veliká fanynka Rainbow Dash) a Babs Seed; dále princezna Celestia, její mladší sestra princezna Luna a princezna Cadance, které společně vládnou celé Equestrii, Sunset Shimmer, zebra Zecora žijící v Everfree Forest, zlý čaroděj Discord, Direck a spousta dalších.




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.