Simpsons Millionaire
Hra - Simpsons Millionaire
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
Barbie's Winter Pony
Hra - Barbie's Winter Pony
Video se načítá
 

Blog pro slečny

Fallenka

Ahoooooooj.Dnešní článek bude jak jsem slibovala o Fallence.


Kolik jí je let?  Je jí 15 let           

Kdy se narodila?  Narodila se 15.7. 2000

Jaké je její pravé jméno? Andrea Havelková

Kolik má odběratelů? V době kdy tento článek píšu tak 253 045

Jak dlouho natáčí na YOUTUBE? Už čtvrtým rokem

Kdy založila svůj kanál? 12.12 2012

Tohle byly časté otázky.Co něco zajímavějšího?

Rozhovor s Fallenkou:

Ve svých 15 letech má na YouTube nasbíráno neuvěřitelných 195 tisíc subscriberů, na Instagramu ji sleduje přes 100 tisíc fanoušků a navíc je to neuvěřitelně energická a sympatická holka. Řeč není o nikom jiném než o Fallence aka Áje Havelkové.

Ahoj Ájo, řada našich čtenářů tě možná nezná (ale brzy pozná :-) ), můžeš nám tedy na úvod říct pár slov o sobě? Kdo jsi? Co tě baví?
Ahoj, jmenuji se Andrea Havelková. Je mi čerstvých 15 let. Studuji obor Public Relations, který jsem si vybrala právě kvůli YouTube. Teď v prosinci to budou tři roky, co se snažím bavit lidi. U mě na kanále najdete respektive všechno. Jak hry, vtipná videa, challenge a nebo sketche.
Možná taková tradiční otázka, ale i tak se zeptám. Jak ses vlastně dostala k natáčení videí a k YouTube? Byl to sen tvého dětství, že budeš slavná? Anebo spíš nějaká spontánní akce?
Sen to nebyl vůbec. Když jsem začínala, nevěděla jsem, že se někdo může díky YouTube takhle zviditelnit. Začalo to tím, že jsem s mojí nejlepší kamarádkou (bavím se s ní dodnes) začala hrát Minecraft. Hledaly jsme různé tutoriály, jak používat v Mincraftu hacky a narazily jsme na video od MenTa. Ze začátku jsem si říkala, proč někdo sakra sleduje, jak někdo něco hraje? Po nějaké době mě to chytilo a řekla jsem si, že to taky musím zkusit!

A když jsme tak u toho, tak proč zrovna Fallenka? U nás jsme vedli takové konspirační teorie, že to pochází ze jmen rodičů, která jsi zmínila ve svém Draw my life… Takže, jak vůbec vzniklo?
Vůbec ne. Váže se to k tomu, jak jsem s tou kamarádkou hrála Minecraft. Nechtěli jsme si kupovat Minecraft, ale chtěli jsme mít skiny. A to šlo udělat jen jedním způsobem, jít na jednu stránku, vybrat si skin a ono vám to dalo náhodný jméno. Mně padlo Fallen_Angel000. Bylo to moc dlouhý a složitý, tak mi kamarádka říkala Fallen. Já si to při zakládání kanálu upravila a bylo to.
Jak vůbec vzpomínáš na své začátky? Je něco, co bys před těmi lety udělala jinak?
Asi ani ne. To co se stát mělo, se stalo. I přesto, že moje první videa byla z Minecraftu, ale neměla jsem program na natáčení hry, tak jsem si obrazovku natáčela kamerou, jsem za to ráda.
Jak si ze začátku vůbec propagovala svůj channel? Bála ses to říct přátelům anebo tě už od začátku plně podporovali?
Na úplném začátku jsem to nikomu neřekla. Jediný brácha o tom věděl. Ale později se to kamarádi stejně dozvěděli.
A jak se k tomu stavěli rodiče? Sledují třeba i teď se zápalem tvá videa?
Řekla jsem si, že rodičům to povím, až budu mít 1000 odběratelů. Taky jsem tak i udělala. Nechápali, co to je a moc se o to nezajímali. Po nějaké době zjistili, že mi chodí nabídky, vydělávám si peníze a že to k něčemu vůbec je.
Teď moje videa sledují. Nejvíce mě podporuje mamka :).

Celý rozhovor najdeš zde:http://objevit.cz/andrea-havelkova-aka-fallenka-rozhovor-t162865

Kanál od Fallenky:https://www.youtube.com/user/FallenkaLP



Děkuji za přečtení tohoto článku.Zase příště ČAU. Hmm tedažďa fůůůůáááá 

 Kikač ®




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.