Blog od Miss Bloody

Několik neoblíbených zvířat


                    Ahoj, můj další článek je o neoblíbených zv

       1.       Myš:

                  


Myš patří do čeledi myšovitých. Můžeme ji chovat jako domácího mazlíčka, ale zároveň patří i mezi škůdce a může šířit i nemoci. Chováme myš domácí. Nemoci přenáší většinou myš divoká. To je asi pár obyčejných faktů pro myš.

       2.     Potkan:

   

 Pár informací o potkanovi: Potkani také patř do čeledi myšovitých, stejně jako myši a krysy. Jsou to také škůdci, domácí mazlíčci ale i přenášeči nemocí. Může být potkan obecný, laboratorní... Potkani se používají do laboratoří, což jsou ti laboratorní. To je asi nejdůležitějšího vše, něco o nich určitě víte jako asi o všech zvířatech. :-D

      3. Krysa:


Krysa: Žije hlavně na skládkách stejně jako potkan a v kanálech. Na těchto místech by st ji určitě našli. Patří také do čeledi myšovitých. Ocas má přibližně stejně dlouhý jako tělo. Do ČR se společně s potkany dostaly z Asiie na lodích. Jsou to také škůdci a přenášejí nemoce.

       4. Pavouci:

  

 Pavouci mají osma nohou a patří mezi členovce. Jsou jedovatí a nebo normální. Někteří pavouci se chovají i doma jako domácí mazlíčci. Pavouky moc lidí nemá ráda, takže si myslím, že už to více nemusím rozebírat. :-)

    5. Hadi:

    

 Vyznačují se dlouhým tělem bez končetin. Jsou to dravci. Někteří hadi si najdou velkou kořist a aby ji do sebe dostali, tak si vyhodí čelisti a potom je dají zpět. Hadi mohou být jedovatí, neškodní a nebo mohou být i škrtiči. Jelikož jsou tu i malé děti, tak si nejsem jistá jestli bych měla psát jak pořádají potravu. Každé dítě je jiné. :-)


                          To bylo vše. Doufám že se vám článek líbil a ahoj. :-D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.