Blog od Miss Bloody

Fantazie

                                                            Čau lidi dneska napíšu o mojí fantazii:

                           Jednou, když jsem se nudila a přemýšlela co budu dělat, jsem přišla na to vytvořit si v mé fantazii nějaký svět. Vymýšlela jsem a v tom světě jsem začala  žít jako v pohádce. Když byla nuda, tak jsem ho upravovala, předělávala a tak.

                           Na táboře jsme se s kamarádkami začali bavit o fantazii. Jedna z nich říkala že žádnou nemá a já se jí rozhodla pomoct. Říkala jsem ji, že pro začátek si má vytvořit v její mysli svět. Když to udělala, tak jsme se ho rozhodli nakreslit. Byl to krásný výkres. Přišly jsme na to, že když kreslíme s fantazií, tak vznikají krásné výkresy.           

Ostatní kamarádky viděly jak se bavíme, a tak i ony chtěly aby jsem jim poradila jak se takhle zabavit. Taky jsem jim pomohla vytvořit svět. A pak jsme malovaly všechny.

                           Nyní si ve světě fantazie rozšiřujeme myšlenky a máme ho krásný. Můžeme v něm i chovat zvířata, pracovat, plnit si své sny a dělat vše, co v normálním světě nemůžeme. Pro někoho jsme trhlé, ale to jen pro toho, kdo fantazii nemá a tole nezná. A sháníme další lidi, co fantazii nechtějí ztratit. A to proto, že většina lidí ji už ztratila.

                                              Pokud tu mám chyby tak se omlouvám já vše píšu jen na rychlo a nechce se mi to kontrolovat     :-D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.