Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
 

Blog o ničom

Muj první den v škole.Nová žákyne.1.

UVOD:Ahoj,rozhodla sem se,i když už první den v škole byl,že napíšu článek o mojí nové spolužákyne,která je činanka a vubec neví po Slovensky!Vím,že je to vtipné,protože v mé tríde sou samí Slováci,dvaja češi a já sem českoslovennka!Mám velkou obavu,co s ní bude,či se neco naučí,vid nám nerozumí a nikdo neví po činsky!Ale prejdu k veci.




                                byla sem hodne nedočkavá,na novou trídu,dokonce sem takmer celou noc nezaspala!No když sem vošla do trídy,hrozne sem se lekla!Hned první sedela čínanka,která se na mne dívala,a pritom mrmlala veci,kterým mikdo nerozumí.Když nám jí predstavila Pani učitelka,rekla že se jmenuje Li,má 17 let,o jeden rok víc jako já!Když sem si predstavila,když sem bila ješte malá,jako to dopadlo z jedním Američanem.Pani učitelka nám dala knihy,z fyziky,chémie,amtematiky,atd.Muj první den skončil z hodne veľkým stresem,myslela sem si,že další rok budu pod vplyvem cizinky!Dál nepíšu,je to hrozný.

Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Jste dost staří na to, abyste uměli anglicky a dorozuměli jste se (a taky abyste uměli vyjm. slova) smajl V naši škole byla jednou holka z Thajska na výměnu. Bylo to úplně cajk smajl
Ten článek se mi zdá celkem rasistický (i když takový třeba vůbec není) smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Butterfly340: Ale nereš to§Je to pravda že se Angličtina vyučuje i tam,jako u nás,takže se s ní nejako domluvím.Ale bude to trochu problém.

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Minulý rok přišel do jedné třídy v mém ročníku taky číňan. Absolutně neuměl česky ani anglicky. Učitelé říkali, že se česky naučí. Po půl roce to ale vzdali a on z naší školy odešel...

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.