♥BLOG MALÉHO UNICORNA♥

ŽENA SE STŘÍBRNOU JEHLICÍ

ŽENA SE STŘÍBRNOU JEHLICÍ


Uprostřed Cejlu stávala kdysi budova okresního soudu. V tu dobu se zde začala objevovat přízračná postarší žena v kostkovaných šatech, s paraplíčkem v ruce a s velkou jehlicí zabodnutou ve spánku. Procházela se po chodbách a klepala na všechny úřední dveře, když jí někdo otevřel, bez vyzvání vstoupila do místnosti, chvíli na dotyčného koukala a pak mu bledými rty začala vyprávět svůj příběh.
Během svého života to byla velmi krásná a velmi žádaná žena, jenže veškeré své nápadníky odmítala. Měla svůj vysněný ideál muže a nehodlala se té představy vzdát. Roky ubíhaly a žena pomalu stárla. Ve vlasech se začaly objevovat první šediny a na obličeji zase nějaká ta vráska. Lidé jí začali říkat Stará panna a dělali si z ní legraci.
Žena se kvůli tomu trápila, ale osud jí zakrátko měl skutečně představit jejího pana dokonalého. Před její dům začal chodit štíhlý černovlasý mladík a nosil jí květiny. Často je lidé viděli, jak se spolu procházejí Lužanským parkem. Paní byla úplně unesena mladíkovým temným pohledem a svůdným úsměvem. On jí sliboval manželství a nádhernou budoucnost. Žena byla ochotna na obřad vynaložit veškeré své úspory. Mladík si však po nějaké době našel bohatší nevěstu a začal přemýšlet, jak se téhle zbavit.
Byl krásný jarní den a pár se jako vždy procházel parkem. Nakonec se oba posadili na nedalekou lavičku. Když se k mladíkovi žena přitulila, on popadl velkou jehlici a vší silou jí vrazil do ženina spánku. Ta byla na místě mrtvá…
a vrah nebyl nikdy vypátrán.


Nechci a není to kopírování Bloody.

Samozřejmě že má lepší pověsti, ale ona je má z Prahy, já z Brna.

Díky za pochopení.

Papa.♥

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.