Blog Lucíka

Rada na dárek....

Ahoj všichni,

chtěla bych se s vámi poradit.. Už rok toužím po kůlmě na vlasy, rodiče mi slíbili, že mi jí dají pod stromeček. Tak jsem na internetu hledala nějakou, kterou bych chtěla,ale narazila jsem i na žehličku na vlasy a teď se nemůžu rozhodnout kterou. Dočetla jsem se, že i s žehličkou jdou dělat lokny a proto nevím , jestli se vyplatí koupit kůlmu nebo žehličku. A proto se ptám jestli vám víc vyhovuje žehlička nebo kůlma. A nebo co byste mi víc doporučili.

Děkuji všem za rady,tady ještě přidávám anketu  http://www.strawpoll.me/11373817 kde můžete hlasovat...

Mějte se pěkně a čaaaaaaaaau. 

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Každému vyhovuje něco jiného. My máme doma jak kulmu, tak i foukací a také žehličku.

Asi takhle: Foukací kulmou si uděláš objem, navlníš konečky, ale nikdy si neuděláš vlny po celých vlasech, takže tu bych nebrala.
Žehličkou se skvěle žehlí vlasy, na to je super, ale já osobně s ní neumím dělat lokny. Vím, že to jde, ale já mám špatný typ vlasů a i když si do vlasů dám tunu tužidla, nedrží mi to! Třeba to tobě půjde...
Kulma je taková klasika, tou si vlny uděláš vždycky. Já jsem s ní moc spokojená, je to rozehřátý válec se "záklepkou" (takové to, jak si tam zavřeš konec vlasů a zbytek točíš, nemusíš vlasy držet) - s ní si určitě kulmu pořiď.

Sice je žehlička na oboje, ale já osobně ti doporučuji kulmu, ovšem pro co se rozhodneš je tvoje věc. Nezapomeň si pořídit lak na vlasy, kterým vlny zafixuješ a déle pak vydrží a tužidlo je taky dobré, vlny se pak lépe vytvářejí a také déle drží tvar.

Přeji hodně štěstí při výběru smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.