Blog jedný holky

Moje příběhy z dětství XD

Ahoj,


Takhle prohledávám šuplíky, přehrabávám se mezi všemi různými papíry, obrázky, složky... Až narazím na příběhy asi tak z druhé třídy. Pročtu si je a co mě jako první napadne? Napsat to na blog!


Takže jak jste slyšeli, chtěla jsem být spisovatelkou i v druhé třídě. Jenže tehdy jsem měla trochu, ehh, no spíš hodně málo IQ. 


Varování: tenhle článek je extra mega moc trapný,pokud nechcete přijít o váš mozek a veškeré IQ, radši přestaň číst, a okamžitě opusť blog!!

1. Příběh
O zlých okurkách
Klárka, to byla malá zvědavá holčička. Bydlela s bratrem, maminkou a tatínkem v malém domě s velikou zahradou. Na té zahradě rostly všelijaké rostliny. A také se tam děla různé zázraky: Jednou vstala Klárka z postele, převlékla a běžela se podívat na okurky. doběhla do zahrady a tam stálo deset obřích okurek. První řekla: co tu děláš Kláro!? Klárka na nic nečekala a honem řekla: Chtěla jsem se podívat jak roztete, a vidím že jste až moc vyrostly. To tedy jo vykřikla druhá okurka. Třetí pronesla: vy jste nás chtěly utopit?! Zalyly jste nás tak moc že jsme si myslely že na ulici prasklo potrubí! Čtvrtá už vytahovala lano, a všechny ostatní začaly sbírat spadlé jablka ze stroma, a hrudky hlíny. Všechno to začaly po Klárce házet. Klárka útíkala co j nohy stačily a volala: Já vás nepřelila!!! A kdo by to jinak byl Kláro!!! Křičela čtvrtá okurka, a hodila po klárce lano! Klárce se zamotala do noh a spadla. vykřikal: Jaaau!!! To jau uslišel i její bratr Petřík. honem vyskočil z postele, převlékl se a běžel za klárou. Klárka ho chytla za ruku a utíkala s ním do kůlny. Co to bylo?
. . .

Ehm, no co na to říct, HRŮZA!!! 


-Od kdy okurky mluví?

-Kde vzala to lano?

-Zajímalo mě jestli je ta Klára tak blbá, že se sama zamotala do toho lana.

-Petr musí být teda hodně rychlý, když tak rychle stihl vstát z postele a převléknout se. (Mě to trvá minimálně půl hodiny)


2. Příběh
Adélka jde do školky
Adélka měla zítra jít poprvé do školky. Moc se na to těšila. konečně už byl večer, když jí maminka volala ať se jde okoupat nechtěla, ale nejednou si vspoměla že zítra půjde do školky, a utíkala za maminkou. Okoupala se, a důkladně si vičistila zoubky, aby se mohla na všechny ve školce krásně usmát. A Utíkala do postílky. Ani nechtěla přečíst pohádku, jak se těšila na školku. jen si k sobě přitulila svojeho méďu. A spala a spala.


Bože, co jsem to psala XD.


-Ona zapomněla že zítra jde do školky? (Skleróza)

-Proč by se měla na všechny usmívat?

-Kopírovala jsem jednu svoji knížku #Lizykopirka




3. Příběh
Naše velká rodina
Seznamování
Jsme taková rodinka. Bidlíme v takové starým donlmě. Nemáme tam kamarády. Já jsem Marek. Mám malého brášku, jmenuje se Tom. Mám taky maminku a tatínka. Za kamarády musím hodně daleko. Jsme docela chudí.

Jak to bylo předtím
Předtím to bylo jinak. To jsme byly totiž jen 3. Jednohodne maminku začalo bolet bříško zistil že bube mít miminko. Měli jsme radost kdiž jsmesetodozvěděli. Budet o kluk řekla nám předodjezdem maminka. Mi jsmese nupili. Rozhodli jsmese že pojedeme navštívit andulku. Toje jedna ztěchka marádek. Tatínek zavolal: dobrý den. Mužemejít dnes k vám? Ano. Ozvalo se stelefonu. Jelu jsmena nápraží. Koupilu si 1dospěláckou a 1 dětskou. A jelo jsmeilakem na poslední zastávce jsme vistoupoli. Novlasně! Takamarádka vipadá takhlE (obrázek holky)
. . .

Jžš, co to... Vždyť se to nedá ani přečíst!


-Proč si kupují jízdenky když už i tak jsou chudí.

-Proč jsem nenapsala Andulka?

-Existuje vůbec jméno Andulka?

-On si vzpomněl jak vypadá až když tam dojeli?

-Bože, ty chyby!!!


Ehh, myslím že už jsem se ztrapnila dost, radši už přestanu.


Tak co? Nejsem jediná kdo psal takové kraviny? Svými výtvory se můžete pochlubit v komentářích.


Články které můžete očekávat:

Tábor #2

Pozpátku #2

Lizyny střelené nápady

...a mnoho dalšího!...


Mějte se Lizyovsky!

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Och, aj ja som písala, príbehy, ale už ako štvorročná. smajl Vlastne ich vtedy za mňa písala mamka. Niekedy oco. Ale vedela som písať aj ja. smajl Vieš, aký šok učiteľky zažili v škôlke, keď som si sama zobrala knižku a začala čítať? smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.