Blog by Nikky

Sukně-Typy sukní

Ahoj holky! Nosíte rády sukně? Protože jen málo holek ne, přináším vám o nich článek!

ÁČKOVÁ SUKNĚ

Klasika nad klasiky je sukně ve tvaru písmene A. Hodí se jak pro slavnostní příležitosti, tak pro volný čas. Nádherné jsou sukně s květinovými potisky. Sluší hubeným dívkám i holkám, které mají trošku širší stehna.

ROVNÁ SUKNĚ

Další oblíbený druh je sukně rovná. Volit můžeš podle nálady od minisukně po maxisukni. Ale pozor, tato sukně zdůrazní boky a stehna. Vybírej svou sukni vždy tak, aby měla nějaký rozumný rozparek. To proto, abys nemusela řešit jeho roztržení!

POUZDROVÁ SUKNĚ

Pouzdrovka sukně sluší každé holce a hodí se pro každou příležitost. Vybírat můžeš z variant sukní s vysokým pasem. Plnoštíhlým slečnám bude slušet sukně s výraznými širokými vzory.

BALONOVÁ SUKNĚ

Balonové sukně jsou oblíbené, ale sluší jen málokomu. Ideálně vypadají na holkách s hubenýma, dlouhýma nohama.


ZAVINOVACÍ SUKNĚ

Tento typ sukně sluší opravdu všem dívkám. Nařasený materiál hodně zeštíhluje. zavinovací sukně nebo rovnou šaty vypadají dobře na dívkách postavy přesýpací hodiny. To jsou ty, které mají široké boky a velká prsa.

NABÍRANÁ SUKNĚ

Sluší také všem, kromě vyložených jablíček. Hubené holky mohou velký rozdíl mezi širokou sukní a štíhlýma nohama podepřít spodničkou. Vypadá to skvěle!

MAXISUKNĚ

Aktuálním trendem, který se hodí téměř pro každou příležitost, jsou maxisukně(i maxišaty). Vypadají dobře i na silnějších holkách. Obzvlášť in jsou letos i volánové sukýnky, které se dají vzít na každou příležitost.

Snad se vám tenhle článek líbil. Posílám srdečné pozdravy! Tak co, máte na sobě sukni? Schválně jaký typ máte nejraději! To můžete psát do komentů.



Tak čauky!





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.