Blog by Nikky

Šest elementů 1/7

Ahoj holky! Je tu první díl mého nového příběhu.

Šest elementů
  1.
Žena se procházela vesnicí. Došla ke svému domu a našla otevřené dveře. Jakmile vstoupila dovnitř, spatřila svého malého syna Erika. Byly mu už dva roky a v tuto chvíli si hrál na měkké dece se svými hračkami. Usmál se na ni a dál se zabýval svým dřevěným koníkem. Silvie se postavila ke kamnům a začala zadělávat těsto na chléb. Malá Erik se se zájmem díval, jak maminka pracuje. Dveře se otevřely a dovnitř vstoupil mladý muž, který se podobal Erikovi. Silvie se usmála. Teodor se jí podíval přes rameno. Silvie mu nakázala, aby chléb dal do trouby, a oblékla si přes sebe černou kápi s kapucí a vytratila se do noční tmy.
Teodor pokrčil rameny a vložil chléb do pece. Měl o Silvii starosti. Tohle udělala poprvé. Věděl, že má nějakou kamarádku, která prožívá peklo. Zemřel jí manžel a zanechal jí malou, roční dcerku Isabellu.
Helen se rozplakala. ,,Silvie, proč musel Igor zemřít? Byl to ten nejhodnější a nejkrásnější elf v Keramii!“
Ano. V Keramii žijí jen elfové, to jsou muži, elfky jsou ženy a víly mohou být jen ženy. Každá normální víla má křídla šedá a pevně připevněná k tělu. Ale malá Isabella, které všichni říkali Bella, měla křídla stříbrná. To znamenalo jen jediné. Je předurčená k tomu, aby našla všech šest elementů a stala se nejmocnější vílou v Keramii. Je to místo oddělené od lidí.
V dalších dílech se dozvíte, jestli Bella najde všech šest elementů.

Brzy další a delší díl!

Nikky



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.