Blog Butterfly340

Končím s blogem...

Hello! Vítám vás u svého zřejmě posledního článku. Na úvod bych chtěla říct, že tento článek vznikl kvůli tomu, abych celý blog nějak ukončila, vysvětlila důvody a rozloučila se. Takže pokud tyhle mé kecy nechcete číst, tak článek prosím ani nerozklikávejte:D




Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jestli to mám ukončit nebo dál blog držet při životě a ,,pak se uvidí". Ale už začátkem srpna mi začalo docházet, že moudřejší bude první varianta. Pak jsem si říkala, jestli to vůbec má cenu nějak oficiálně ukončovat, protože stejně by si nikdo ani nevšiml... Ale uvědomila jsem si, že to je důležitý pro mě. Mít něco ukončené a začít pracovat na něčem novém. A tak píšu tenhle článek.


Myslela jsem si, že když s blogem skončím, tak mi to bude líto, ale pravda je, že není. Jsem spokojená, jak to dopadlo. Vždyť jsem 25. ve Spisovateli, lidé mi pod články píšou hezké komentáře a dávají pluska, dokonce mi přišlo i pár hezkých zpráv! A za tohle všechno vám děkuji. Je to důvod k radosti, ne k smutku, protože tahle etapa mého života končí...


Důvodů mého odchodu je hned několik. První a nejprozaičtější je ten, že jdu na střední, kde toho učení bude víc, jak na základce. Taky tam bude spousta nových lidí, možná chytřejších než já. Proto se budu muset snažit o něco více, abych patřila pořád k ,,těm lepším" XD. Zní to příšerně, když to tak napíšu, ale pro mě je to důležitý, protože jsem na to byla zvyklá 9 let a nehodlám na tom nic měnit...


Další z těch důvodů je Pinterest. Tuhle appku jsem měla moc ráda, dlouho jsem ji používala a pak jsem ji začala využívat i pro blog. Spoustu obrázků jsem měla právě odtamtud... Problém nastal právě na začátku srpna, kdy vyšla nějaká nová aktualizace. Automaticky mě to odhlásilo a kolonka ,,Přihlásit se" chyběla. Vím, že si na to stěžovali i jiní. Říkala jsem si ok, tak snad to brzy opraví... Za asi 10 dnů vyšla nová aktualizace, tak jsem se zaradovala. Už se tam objevilo i magické ,,Přihlásit se", a tak jsem myslela, že mám vyhráno. Omyl! Po přihlášení mi to napsalo, že můj účet byl zablokován. Prý z důvodu šíření násilí... Měla jsem tam uloženo asi 5 000 různých odkazů či obrázků. Různé fandom memes, recepty, nápady na kreslení, obrázky přírody a tak dále. Bylo toho hodně, ale rozhodně nic, co by propagovalo násilí. Navíc poslední měsíc před blokací jsem na Pinterestu nebyla ani aktivní... Tak jsem si řekla, ať jsem podělanej Pinterest do řitě i s podělaným násilí...

Po pár dnech jsem se to nakonec rozhodla řešit. Chtěla jsem se někam ozvat a napsat stížnost na jejich jednání, ale nikde žádný e-mail nebyl. Až jsem přišla na to, že mi z jednoho účtu chodí stále upozornění na nové piny, tak jsem si řekla, že stížnost pošlu tam. Výsledek? Přišla mi odpověď v podobě mé zkopírované zprávy a dvou nefunkčních odkazů. Ať žije Pinterest!


Poslední z těch důvodů je, že od září bude můj bratr trávit odpoledne se mnou doma. Dříve ho vyzvedávala ze školy babička a brala si ho k sobě domů, takže já měla klid. Jenže prý už je dost velký a zvládne to sám... Hahaha... Uvidíme, za jak dlouho ho babička zase bude vodit za ručičku do školy i ze školy.

Problém je, že jakmile on přijde domů, tak mi zabere počítač. A mně se nechce s ním dohadovat. O blogu z rodiny nikdo neví a chci, aby to tak i zůstalo. Jako, asi by šlo se sním nějak nenápadně domluvit, ale k čemu by to bylo?


Ke všemu si už na blogování na HPD připadám stará... Je čas se posunout dál! Jediné, co mi je líto, je fakt, že mám spoustu rozdělaných článků v konceptech, které nikdy nevyjdou, protože Pinterest... Ale to už je asi jedno.


Každopádně rozhodně nekončím se psaním! Hodlám začít být aktivní znovu na Wattpadu. V první řadě je potřeba trochu přepsat Paranormální příběhy. Tu knihu jsem psala jako třináctiletá a jde to poznat. Takže až bude čas, tak začnu s tím. A pak taky chci dopsat Paranormální příběhy II., které mají asi dvě kapitoly... No, a potom všem chci začít psát něco delšího než short storky, jako do teď. Ale to bude nejspíš jen šuplíková verze, kterou jednou třeba zveřejním na Wattpadu... By the way, kdybyste měli zájem o to něco si ode mě ještě přečíst, tak na Wattu se jmenuji stejně jako tady - Butterfly340.

Ale i tady, na HPD, chci být aktivní. Takže buď můžete narazit na mé výlevy v Síni, jako dosud, nebo se klidně můžete přidat do mé skupiny Imagination, kde hodlám psát nějaké věci ze života a pak taky recenze na vše možné.


Ale sem na blog se už zřejmě nikdy nevrátím. Schválně píšu zřejmě, protože se třeba může stát, že budu doma 3 týdny nemocná a budu se nudit, tak pak možná něco vyjde, ale nechci nic slibovat... Jestli se někdy vrátím k blogování, tak až za pár let a bylo by to na mých vlastních placených stránkách. Tohle mi prostě už nestačí.


Ještě jednou bych chtěla všem poděkovat. Věřte mi, že to pro mě hodně znamenalo... S blogem jsem začala v září 2016. Tehdy jsem si přála být populární. Tehdy jsem ještě byla relativně normální a šťastná... Bohužel se to tady mé snažení nesetkalo s úspěchem a já se tomu zpětně ani nedivím. Sama bych si za ty články nejraději nafackovala XD. Ale v onom roce 2016 jsem z toho byla hodně zklamaná a tak jsem s psaním skončila. Ne však na dlouho... Po asi měsíční pauze jsem se vrátila, protože jsem byla nemocná a nudila jsem se. Tentokrát jsem už nepsala pro popularitu, ale pro sebe. Bavilo mě to. A lidi to četli. Ze začátku jsem článcích měla 1 - 2 pluska, 3 už byl pomalu zázrak. Ale i tak mě to těšilo. A tak jsem s blogem neskončila ani po uzdravení. Psala jsem dál a dál. V žebříčku ve Spisovateli jsem se neustále posouvala nahoru a s tím přibývalo i plusek u mých článků...


S tím je nyní konec, ale věřím, že je to tak správně.


Goodbye 


                                      

Komentáře

amálka123VIP(♥ Divergence Lovers ♥)

Aha , takže už nepíšeš ne? Mám stejný pocit jakože jsem na to už stará , i když podle tebe jsem o dost mladší .nicméně stejně jsou tady jen osmiletá děcka a někdy desetiletá , takže už to tady nemá smysl.Jo , dost pozitivní.

amálka123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

No tak akože je fajn, že končíš len s blogom, lebo niektorí skončia s blogom, skončia z hpd a už ich nikto nikdy nevidel... BTW čo sa týka Wattpadu, už ťa sledujem! xD Ja proste furt musím všetkých čo s blogom alebo hpd skončia začať sledovať na Wattpade a tak... smajl Aby som vedela, že žijú a tak. Príliš lipnem na každom blogerovi. smajl Tak držím palce do budúcna, to je asi prvýkrát, čo sa s koncom niekoho blogu tak zmierim... xDDD

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

K článku jako takovému nemám ani co říct. Vylíčila jsi, proč odcházíš a kam jdeš. To je dobrý krok. Co mě ale zarazilo byla zmínka o tom, že si na hpd blog přijdeš stará. Je na tobě, pro jakou věkovou kategorii budeš psát, je na tobě, s jakou věkovou kategorii si budeš psát a i ty hry pro větší se tu najdou. Tohle mi přišlo trochu zcestné.

A teď mi dovol si zanadávat.
Na tom citátu to mají špatně. Jak J!si to dokázal? Och bože, to tak bolí.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Naty a Kája: V tom citátu je chyba, přiznávám, ale to je tak, když člověk nemá Pinterestsmajl Většinou jsem používala citáty odtamtud a v angličtině...
Ale to už je jedno.

Že je na mně pro jakou věkovou kategorii budu psát? Hahaha... Stačí se zmínit o seriálu, kde se objeví něco 13+ a už za to člověk schytává hejtysmajl Takže ne tak úplně.
Ale kvůli tomuhle jsem to nepsala. Prostě tak nějak vnitřně cítím, že je čas se posunout někam jinam, začít dělat na něčem jiném.

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.