Blog Butterfly340

Filmové novinky - 7. díl

Hello! Vítám vás u dalšího článku ze série Filmové novinky:-)


                                                 


Příšerákovi


Režie: Holger Tappe


Žánr: Animovaný


Délka filmu: 96 minut


Děj: Animovaná rodinná komédie o prekliatí, ktoré možno pomôže jednej nie práve spokojnej rodinke nájsť šťastie. Aký kostým máš, tým sa staneš! Na karnevalovej párty zlá čarodejnica premení členov rodiny na Frankensteina, múmiu, upírku a vlasatého vlkolaka...




Dokud nás svatba nerozdělí


Režie: Olivier Nakache, Eric Toledano


Žánr: Komedie


Herci: Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Judith Chemla, Kévin Azaïs ...


Děj: Nový film režiséru veleúspěšné francouzské dramedy Nedotknutelní. Snímek se odehrává na jedné svérázné zámecké svatbě během 18. století.




He's Out There 


Režie: Dennis Iliadis


Žánr: Horor


Herci: Yvonne Strahovski, Justin Bruening, Julian Bailey ...


Děj: Matka a dvě dívky musí na dovolené v chatce u jezera, která se nachází daleko od civilizace, bojovat s nebezpečným psychopatem.




Vražda v Orient expresu


Režie: Kenneth Branagh


Žánr: Krimi


Herci: Daisy Ridley, Johnny Depp, Michael Peña, Olivia Colman, Lucy Boynton ...


Děj: Agatha Christie je jednou z nejslavnějších a nejprodávanějších spisovatelek všech dob a příběh třinácti cestujících podezřelých z vraždy a zároveň uvízlých v luxusní vlakové soupravě Orient expresu patří mezi její nejznámější detektivky. 



Trailer k filmu zde!

Více k filmu zde!



Maxinožka


Režie: Jeremy Degruson, Ben Stassen


Žánr: Animovaný


Délka filmu: 91 minut


Děj:  Náctiletý outsider Adam se vydává na dobrodružnou cestu, aby odhalil záhadu svého dávno ztraceného tatínka, jen aby zjistil, že to není nikdo jiný než legendární Lesní muž! Ten se skrývá hluboko v lese, aby zde na mnoho dalších let chránil sebe a svou společnost HairCo. Obří korporace zkoumá vědecké experimenty se svým speciálním DNA. Otec a syn začínají dohánět ztracený čas. Po chlapcově počáteční nedůvěře, Adam brzy zjistí, že i on má velké nadání, o kterém se mu dříve ani nezdálo a dobrodružství tak teprve začíná.




Trailer k filmu zde!


Sedm životů


Režie:  Tommy Wirkola


Žánr: Sci-fi thriller


Herci: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe, Marwan Kenzari, Christian Rubeck ...


Děj:  Sedm životů, sedm sester, jedna společná identita. Originální akční sci-fi thriller o sedmi identických sestrách, které tají svou existenci před okolním světem. Dokud jedna z nich nezmizí. Přelidněný svět roku 2073 se řídí drastickým zákonem jednoho dítěte na rodinu. Pokud úřady objeví přestupek, mladší sourozenec je nesmlouvavě odebrán. V jednom bytě se ale už třicet let skrývá a žije sedm sester. Vypadají stejně, přesto je každá jiná a každá je svá. Všechny dohromady pak mají jednu identitu pro pohyb venku, kde vystupují jako jedna osoba a žijí jeden společný oficiální život. Chodí do školy, do práce, s kolegy do baru, vztahy pouze na jednu noc. Každá ze sester chodí ven jeden den v týdnu. Pondělí vychází v pondělí, Úterý v úterý a tak dále až je řada na Neděli. Jejich systém funguje po mnoho let skvěle. Až do toho dne, kdy se Pondělí nevrátí domů. Šest zbylých sester musí opustit svůj úkryt a zjistit, co se stalo. Jakákoliv chyba je ale může prozradit a jejich život se z pevného klidného řádu mění v napínavou futuristickou akci plnou adrenalinu a nečekaných momentů.



Trailer k filmu zde!

Více obrázků k filmu.



Zahradnictví: Nápadník


Režie: Jan Hřebejk


Žánr: Romantická komedie


Herci:  Jiří Macháček, Gabriela Míčová, Klára Melíšková, Aňa Geislerová, Martin Finger ...


Děj: Filmová trilogie ZAHRADNICTVÍ se skládá ze tří samostatných filmů odehrávajících se na pozadí nejdramatičtějších období minulého století a časově předchází oblíbenému snímku Pelíšky. Vypráví o třech rodinách: rodině leteckého radiotelegrafisty, rodině majitele kadeřnického salonu a rodině majitele zahradnictví. Obsáhne 20 let života postav, které musely v těchto pohnutých časech prožít nejlepší léta svých životů. NÁPADNÍK se odehrává na konci 50. let a vypráví o rodinných vztazích poznamenaných válkou a komunistickým převratem. S tragikomickým nadhledem vykresluje generační střet mezi předválečnou a poválečnou generací. Nápadník je romantickou komedií o představách rodičů, jak by mělo vypadat štěstí jejich dětí.



Trailer k filmu zde!

Fotky z filmu.


KONEC =)





Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Sia23, ideme na He's Out There! smajl
A ja idem aj na Vraždu v Orient exprese... smajl

PREČO MOJI OBĽÚBENÝ HERCI HRAJÚ VŽDY V TAKÝCH FILMOCH, NA KTORÉ MA NEPUSTIA! URČITE MÁ He's Out There HRANICU VEKOVÚ! :(

Prečo mám taký pocit, že Justin bude hrať toho psychopata... smajl?

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Lucy Lupinová: Já bych taky ráda šla na Vraždu v Orient expresusmajl Ale myslím si, že je to 15+. Naštěstí mě tento problém už za chvíli opustí, protože za 2 týdny přesně oslavím patnáctiny a občanku už mám, takže no problemsmajl

Kdy se ty dočkáš 15?

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.