Black Raven

9 VÝHOD MALÝCH LIDÍ

¡Ahoj! Tady Damaris a protože u minulého článku (9 NEVÝHOD MALÝCH LIDÍ) jste mi často psali věty typu ,,Vzhcop se, buď ráda za to co máš" tak vám chci říct-tohle byly nevýhody z MÉHO pohledu. Být vysoký má také nevýhody, ale jsem všechno, jen ne vysoká:-D


Proto jsem se rozhodla udělat VÝHODY MALÝCH LIDÍ! 




1. Snadno se proderete davem. Většina holek to bere jako výhodu v přesunu dopředu blíže k pódiu na koncertu, já to beru spíš dál od pódia, protože mě vždycky všichni pustí před sebe.


Malá výšky je zkrátka skvělé únikové opatření, protože mezi lidma proklouznu většinou snadno. (Pokud to není sráz takových těch pupkatých motorkářů:-D)




2. Výhody při tělocviku. Ano, pokud patříte spolu se mnou k těm lidem, kteří z celého srdce nenávidí míčové hry, tak například při vybíjené můžete uhybat do nekonečna a nestrefí se do vás.


Horší je, když tam zůstanete poslední a jste odkázáni jen sami na sebe a musíte ten míč chytat:-)




3. Lidé mívají vůči malým ochranářský pud. Jj, když něco provede vysoký člověk oproti tomu malému, tak mají lidé velké tendence odpustit právě nám malým, protože ,,Musíme jí přeci pomoci"


Myslím, že tohoto se svojí falešnou nevinností umím využívat:-D




4. Při focení jsme vždy v první řadě. Tohle je pro mě spíš nevýhoda:-D ale známe to všehcny, ne?

Takováhle je má reakce při třídním focení-

*fotograf mě tahá dopředu* já: Ne, já nechci já chci být vedle své kamarádky!

*potom, co přestaví celou třídu* nechceš jít dopředu? Já: NEIN!!!




5. MŮŽETE NA DĚTSKÉ ATRAKCE a nikdo se na vás nebude koukat jak na magora. Jo, u mě nesporná výhoda:-D 

No řekněte sami, když jste na pouti, kdo by se nerad svezl na kolotoči na figurce jednorožce?




6. Výpomoc. Když jsem ve škole (ano, při tělocviku) dostala do hlavy míčem, tak jsem byla jako sjetá. Měla jsem to přímo mezi oči, takže mě dodnes bolí nos, naštípl mi ho.

Viděla jsem mžitky před očima, všude kolem byla aura a nemohla jsem zaostřit na normální vidění, jako bych byla pod vodou. Učitelka z toho ale nedělala dramata. 


Nakonec (druhou hodinu ve škole) řekla, ať mě někdo ze třídy odvede domů a to bylo zájemců. No kdo by se na pár hodin nechtěl ulít ze školy. 


Nakonec mě dostal na starosti Adam (můj BFF, který má 185cm:-D). Nesl mě celou cestu na autobus:-D




7. Dokážeme sedět na jakékoliv sedačce a ještě se o ni podělit s vysokým kamarádem. Vždy, když někam jedeme se školou autobusem, sedím vedle Adama. Myslím,mže nás celkem skamarádila i naše rozdílná výška.


Rád se roztahuje a při jeho výšce? Mě to naštěstí nevadí, protože se smáčknu k okénku. Pak se posmívám jeho dlouhým nohám, které mnohokrát musí nepříjemně krčit:-D




8. Vedle vysokých lidí vypadáme nenápadně-hlavně v noci. Například, když jsem šla na táboře stezku odvahy, vybrala jsem si k sobě jednoho vysokého kluka. Já se oblékla celá do černého a šla za ním.


Na něho všichni vybafli a já pak věděla kde kdo je. Horší to bylo, když jsme utíkali před vedoucím.

Jak bych mu já mohla stačit? Mě tam nechal hajzl!:-D




9. Vejdeme se všude. Na táboře jsme takhle strašili vedoucí. Celý můj oddíl nahlásil, že jsem se ztratila a přitom mě sami narvali pod nízkou postel. Nikdo mě z vedoucích nenašel:-D


Prostě se narveme skoro kamkoliv.

(Ne vždy je to výhoda. Jednou  jsem se zabouchla v šatní skřínce, protože jsem na kamarádku chtěla bafnou a ona mě tam ZAMKLA:-D)





Okay, snad se na mě nezlobíte, to je všechno♡



Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Jo jo, to znám.

Já osobně beru ochranářský pud spíš jako nevýhodu. Tak sakra jsem samostatný člověk a nepotřebuju za každou cenu pomoc někoho dalšího. Umím si věci vyřešit sama a nemám ráda, když mě ostatní litují nebo mi chtějí pomáhat jenom proto, že vypadám výškou na dvanáct. Nepotřebuju matku ochranitelku, také se chci osamostatnit a pomoc potřebuji stejně jako ostatní, tak proč bych měla mít nějakou výjimku a měla by mi být pomoc nabízená vícekrát?!?

Ale jinak super článek, díky tomuto teď dává smysl i ten předchozí. Skvěle jsi vystihla ty situace, skoro ve všech se vidím =)

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Sagka: No, sestra dělá jeden průšvih za druhým a lidi si mě s ní pletou, takže...jako výhodu beru snadnější odpouštěnísmajl
Velká snaha o pomáhání mě taky občas otravuje.
Jéj děkuju♡

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TerryBlackyováVIP(Milujeme nadpřirozené jev...)

Já taky patřím mezi pidižvíky a taky to neberu jako bůhvíjakou nevýhodu. Tak u té vybíjené to mám stejně, i když já teda stojím na kraji hřiště a nikdo si mně nevšímá.
Btw: No, mně sice do skříňky nikdo nezamkl, ale jednou mně-schválně-zamkla účitelka v šatně...:(

TerryBlackyováTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.