Black Raven

#4 Překlad creepypasty-OTRAVNÝ SOUSED

¡Ahoj! Tady Damaris a dneska jsem pro Vás přeložila creepypastu ANNOYING NEIGHBOR-Otravný soused.



ENJOY:



Dříve jsem bydlel v malém městě. Jeden z důvodů, proč jsem se přestěhoval, byl špatný soused, který bydlel hned naproti mě. Byl to podivný týpek, uzavřený sám do sebe.


Pozdě v noci jsem slýchával pravidelně opakující se podivný zvuk, který mi lezl na nervy.

Nebyl nějak zvlášť hlasitý, ale mám slabé spaní a při tomto zvuku jsem nezamhouřil oka. Připomínalo mi to klapání vysokých podpatků, ale jako by ta osoba chtěla, aby byl zvuk tlumený, i přes to však slyšitelný.



Po pár dnech mi došlo, že zvuk zní stále podobně, skoro až stejně. Znělo to, jako na nahrávací pásce, opakující se po jistých intervalech neustále dokola. Jak otravné.

A takhle to šlo celý rok, ve stejnou dobu. Vždy to tak otravně ťukalo, v tu stejnou noční dobu a vrývalo se mi to do paměti.


Poté, co jsem se odstěhoval, jsem po několika letech pomáhal své dceři s domácím úkolem, měli se naučit něco z morseovky.

Začala vyťukávat prstem o stůl a při tomto zvuku jsem si i hned vybavil to klapání, které mi tolik měsíců pilo krev. Tyto zvuky byly naprosto stejné, identické.


Bez váhání jsem se ji zeptal, co to znamená, vysmála se mi ,,Ale tati, vždyť tohle je jedna z nejjednodušších. Touhle se volá o pomoc..."










Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.