Black Point

Lemmy

Čest lidi! Dneska jsem se rozhodla napsat článek o podle mně nejlepším chlapovi na světě...:D

Jooo Lemmy... Tohle jméno zná  skoro každý a asi ví proč... Lemmy je něco jako bůh... Ehm... Pardon... On je bůh! :D

Btw... Lemmy vám vzkazuje, že nikdy nesmíte brát heroin!!! Radši si vemte speed...

Nicméně... Kdo vlastně zrodil heavy metal? Hodně lidí přemýšlí nad Lemmym (Motörhead) a Black Sabbath... Vlastně se lidé dělí na dvě skupiny... Jedna, která si myslí, že to zrodil Lemmy a ta druhá... Chápete... Ale kde ye pravda? Jo... Zrodil to Lemmy...:0

Hodně lidí Lemmyho považuje jenom za alkoholika a feťáka, ale přitom si sami neuvědomujou, že jsou sami alkoholici.:DD (né všichni).... Nicméně pravda... Aby si dal chlap od třiceti let každý den... FAKT KAŽDÝ DEN...Flašku Jacka s colou... To je víc než dost...:D Ale hej... Musíme si přiznat, že Lemmy byl dost silnej... Když k němu přišli kámoši, tak Lemmy otevřel flašku Jacka a podal ho kámošovi... A pak otevřel další dvě. Aby jste to pochopili... Každý měl svého Jacka, jako plechovku limonady.... Joo a kdyby jste se náhodou ptali... Druhý den skončili v nemocnici, kvůli otravě alkoholem...Teda krom Lemmyho... Ten si mezitím otvíral další flašku.

Pak si hodně lidí myslí, že Lemmy byl nacista... To kde jste na to přišli? Lemmy nikdy nacista nebyl a měl k nim velký odpor... A to, že měl v bytě vystavené různé věci z 2. světové z něho nacistu nedělá... Plus vlastnil vážně dobré kousky i z 1. světové... A vůbec vlastnil hodně obdivuhodných věcí... Každá věc měla a vlastně pořád má svůj příběh.

Píseň Damage Case získala nejmenší obdiv... Ale proč? Vždyť je super... 

Lidé by si řekli, že Lemmy zemřel kvůli chlastu, ale ne...:---)

Lemmy je rock'n'roll a rock'n'roll je Lemmy! To, že ye mrtvý neznamená, že není furt...:---)

Je mi hrozně líto, že Lemmy už není mezi námi... A že nemůže dělat hudbu do roku 2045 jak chtěl...:DD Byl to ten nejlepší chlap, kterého jsem ve svém životě mohla poznat a jsem za to ráda... Lidé si o něm myslí různé věci, ale když jsem ho potkala osobně, tak jsem zjistila, že je to jenom normální chlap, který si na nic nehraje a dělá, co ho baví a náhodou má srdce na spravném místě... Nikdy nehrál kvůli slávě a nebo kvůli penězům, ale kvůli toho, že to lidi bavilo... A proč? Ehm... Chlapa, jako Lemmyho nevidíte na každém rohu! Jeho osobitý styl z něho udělal kultovní osobnost a na něho se jen tak nezapomene... A to je dobře....

Říkejte si co chcete... Ale jedno musíte přiznat... A to je to, že Lemmy to dělal dobře.

Tohle jsem musela napsat, protože Lemmy je pro mně jeden z nejlepších lidí a je mi docela líto, že lidé moc neposlouchají jeho hudbu... Ale pořád se tu najdou lidé, jako já, kteří jeho a jeho hudbu budou milovat navždy.

Hrajme Lemmyho hudbu nahlas!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.