BL0g

Vyzařovačka oblíbených her roku 2016 - 2. kolo

Zdravím všechny! Díky že jste navštívili tenhle blog, ve kterém budeme vyzařovat 5 (4) nejoblíbenějších her roku 2016.


První hrou je docela nová hra vydaná v červenci 2016 - No Man's Sky

Podle výpočtů by vám dohrání celé hry trvalo kolem 250 let nepřetržitého hraní. Jde totiž o to že prozkoumáváte planetu na které se zjevíte. Když vezmeme čas který trvá k prozkoumání celé planety a vynásobíme ho 18 triliony druhů planet, které se ve hře nacházejí, tak si stále myslím že je to poněkud málo. Ale asi když půjdete jen prozkoumávat a nebudete se zdržovat, tak to je nejspíš i možné.  




Další hra - Dishonored 2

První Dishonored udeřil hřebík na hlavičku. V době, kdy hráči chtěli dalšího Thiefa, přišli lidé z Arkane s nádherně stylizovanou tichou akcí, ze které vykřesali naprosté maximum. Ve druhém díle by mělo být zcela pochopitelně všechno ještě větší a lepší, to nejdůležitější je ale změna hlavního hrdiny, resp. hrdinky. Do popředí se dostane Emily Kaldwin, se kterou se navíc podíváme i za zdi dystopického Dunwallu. Obrázky a videa slibují opravdu hodně.

 

Další hra vydaná 26. 4. 2016 - Uncharted 4: A Thief's End

Všechny příběhy mají svůj konec, lovce pokladů Nathana Drakea nevýjimaje. Lidé z Naughty Dog ale slibují, že na tohle dobrodružství rozhodně nezapomeneme a hodlají zakončit sérii Uncharted ve velkém stylu. Přichystali spoustu novinek, jako je například možnost volby v dialozích, chybět nebude špičkové vizuální zpracování a snad se i dočkáme zodpovězení všech ve vzduchu visících otázek! 

A jako poslední hru jsem vybrala - Quantum Break

Designér Sam Lake z finského studia Remedy už několikrát přesvědčil hráče i kritiky, aby si zamilovali jeho předchozí hry a letos se bude snažit znovu. Max Payne a Alan Wake dostanou mladšího sourozence v podobě téhle third-person akce, ve které budete vyjma akce a sledování seriálově střiženého příběhu (včetně dlouhých hraných epizod) také manipulovat s časem. Právě všemožné kroucení jeho toku bude vaší hlavní zbraní ve vizuálně pompézním díle, do kterého vkládají milovníci akce velké naděje. 

Tak tu máme 4 zbylé hry. Která vypadne jako další? Pište do komentářů.

- S pozdravem Váš Assassínek <3 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.