Believe in Dreams

Květinové šaty - Poslední díl!

HI GIRLS!


Je tu pokračování, ve kterém  budou opět kreslené postavy, doplněné květinami, takže  vlastně umělecká díla. Tento díl je posledním ze série. SÉRIE KONČÍ! =)

Ptáte se proč díl nevyšel tak dlouho? 

Musela jsem něco zkusit a navíc  jsem dostala skvělý  nápad!  Teda- nevím jak se bude líbit vám,  ale chtěla bych pohádky našeho dětství převést do našeho věku, takže  např : Růženčina love story,nebo Pubertální Popelka nesnáší domácí práce, Sněhurka trpí depresemi - rozvedené rodiče, Tajemství Lociky, atd. 

Ty pohádky by byly něco jako v ,,Teen verzi" , proste pro ty, co už nevěří na pohádky a zároveň by to byly předělané problémy současných dospívajících dětí...Šikana, přátelé, rodiče, deprese, útěky z domova, lži...

No uvidíme.  Strašně se na ty články těším,  budou hned po tomhle, jelikož toto je poslední díl. Květinové šaty  zakončí  sérii  ,,šaty z různých materiálů".

Díly které vyšly: 

* Šaty z ovoce, zeleniny, květin a další...* ( 21+)

*Nejoriginálnejsi šaty na světě * ( 20 +)

*Nejzajímavější  a nejpodivnější šaty na světě* (16 +)

*Květinové šaty*



KVĚTINOVÉ ŠATY

Každé dívce se musí líbit květinové šaty, ať už pouze se vzorem černo-bílých lístků, nebo vyrobené z okvětních plátků růží. Obrázek, který jsem sem dala mne zaujal svojí dokonalostí. Vypadá, jako kdyby vystupoval z papíru. Tohle se prostě nedá popsat. Je dost možné, že je do kytice vložených pár opravdových růží, nejspíš ta ůplně nahoře. Nedokáži pochopit lidi, kteří tak krásně kreslí, takže mi nezbývá říct nic jiného než- Nádhera, potlesk pro autora, máte moji úctu. =)

Myslela jsem si, že tato série bude nejhezčí, ale zjistila jsem, že autora, kterého jsem zveřejňovala v minulých článcích, nemohu zveřejnit v tomto, jelikož on se zaměřuje na ,,domácí předměty"- sirky, párátka, ušní čističe, sušenky, obaly a bombóny...Jenomže šatů z květin tam má pouze pár.

Máme tu dva obrázky. Mají sice hlavy, vlasy, ale chybí jim detail obličeje a pleť mají tak bledou, že celý obrázek působí tak nějak....prázdně. 

Na tom prvním je baletka na špičce, jako sukni má celou růži- jak zajímavé. Je to jednoduché, originální a vypadá to vážně roztomile. U té druhé tanečnice jsem tvar sukně moc nepochopila, jelikož celý květ orchideje je veliký a na téhle slečně nepřiléhá, působí moc velkým dojmem a tak, že na ní visí.

Měla- li bych si zvolit, jaké šatečky se mi líbí více, přestože mám orchideje moc ráda, zvolila bych si Růži. Co vy? =)

Stydlivka. Tenhle obrázek je tak nějak zvláštní...XD Připomíná mi divadelní scénu, v závěrečné póze a nedokáži si představit, co bychom viděli, kdyby tam ta růže...ehm...nebyla...XD To že je sukně i se stonkem působí méně živě. Její vlasy jsou nádherné, ale smutný výraz. Vím, bude to znít hnusně, ale nejvíce se mi líbí bublinkové pozadí...XD



Tady to bude trošičku složitější...Poznávám lilii, uprostřed. Ale dva okolní obrázky, u nich zcela nechápu z jaké jsou květiny, ostatně jsou trošku zmuchlané, takže jim ani není vidět do středu. =( První obrázek se mi honě líbí- vějíř, krásná barva, zajímavý účes ( culík...XD) . Na tom druhém, jsem sice poznala lilii, ale rozhodně nevím, kde má slečna nohy, ruce, pas- sedí ( nebo stojí...?XD) ve zvláštní pozici, takže to prostě nejde hodnotit ani určovat. A poslední obrázek je jak z nějaké historické doby - mladá slečna, pro kterou byl uspořádaný ples pro nápadníky, má fialovo bílou róbu, ve které zaujme pozornost každého muže...XD

( Bellavilla se dá na psaní erotických romantických knih...XDXDXDXD)


LIJÁNY! VZHŮRU DO PRALESA!!!! FÍÍÍÍ  !!!

Jo, tak tato dívka toho na sobě asi také moc nemá...XD No řekněte? Já si úplně představuji nějakou novou disney pohádku, Královna džugle, kde se princezna Rosabell houpe na lijánek, roztáčí sukně ušité z ranních růží a blbne u toho s lesními zvířátky ( třeba takovým tím kolouškem..Jak se jmenoval? P

Lampy? Lampy? XD Počkat! už to mám...XD Bamby!!! nebo ne? )


SELENA GOMEZ

A jéje...Nepřipomíná Vám to Selenu Gomez? Mne tedy trochu ano. Mimochodem, jak se Vám líbí písniča Kill em with kindness? Sell si na šaty a oblečení poměrně potrpí a dneska ( XD) zvolila nádherné šaty! Lístečky z ,,vystínovaných bílo- růžových kopretin" ( neberte prosím tenhle název vážně, ale nevím jak jinak to nazvat...XD). Ne vážně. Je to krásné. Jak květiny, tak šaty, tak i postava a obličej. Mně se třeba strašně líbí pas ze třpytek, ořezané pastelky v pozadí, stjně jako květiny a hlavně takový mírně naštvaný a tázavý výraz Sell...XD


TULIPÁN!

Úžasné! Beatiful! Nice work! Awesome! Amazing! ¨Právě jsem se totálně zamilovala do tohoto obrázku. Je tak kouzelný, roztomilý, opravdový a ....úplně září! Ty vlasy - jednoduchý , pohodový účes, nedbalé elegance a ten věneček na hlavě! Rty, noc, oči, obočí, to všechno vypadá tak preciózně nakreslené, až oči bolí.Horní díl- třpytky, spodní díl- sukně z tulipánového okvětí. Je fakt famózní, jak autor poskládal tulipány ještě dokola, protože přesně takový obrázek bych jednoho dne chtěla mít ve svém pokoji, hned vedle depresivně motivujících básniček. Tohle je...Fantazie!

Zajímavé a krásné. Květina je nejspíš umělá, ale to nevadí. Na rozdíl od některých předchozích obrázků skvěle zapadá, jak barvou, velikostí, tak i vzorem okvětních lístečků. Krásné vlasy, pleť, obličej, postava...Na tomto obrázku bych vytkla ( jako správná kritička...XD) dvě věci: Ehm...podprsenka, Horní díl šatů, jak to jen nazvat? A ta druhá věc - černé sandálky- líbí se mi, ael asi ne úplně k těmto šatům... Nic to ale nemění na věci, že jsou šaty jedním slovem- beautiful. =)

Tady jde říct pouze jedno - ta sukně je krásná.




Na první pohled jsem si myslela, že jsou to maličké banánky...XD Ne, je to vážně... půvabné. Jako kdybych byla kluk ( ale jako že nejsem :D) asi bych se zamilovala...XD Nevím, zda autor kreslí podle skutečnosti, ale já si tak říkám, že tolik hezkých lidí kolem sebe ani nemůže mít! No - raději k šatům...XD Pásek ze třpytek je - dokonalý, květní lístky poskládané tak, aby do sebe zapadaly jsou- neuvěřitelně krásné, pozadí, kde jsou květy ještě celé - nádherné, dívka - krásná. 

Několik dam, oblečených do stejných šatů, připomíná mi to českou verzi Zlatovlásky a jejích dvanáct sester. Nicméně musíme uznat autorovi tohoto díla jednu věc - tenhle obrázek se mu prostě povedl. Dokonale sedící ,,horní díl" a ,,ten spodní díl" ( pouze jeden a ten samý květ..XD) vypadají jako splývající dlouhé večerní róby. Ještě ta zelená s béžovou! ---) To chceš....xD


    RŮŽOVÁ ELFKA!

Hmmm, hmmm, ...První obrázek, kde kreslená osoba nemá vlasy - vysvětlí mi teda někdo, že i tak jí to moc sluší?...XD Předpokládám, že materiál, ze kterého jsou šatečky vyrobené je jeden druh vyšlechtěné růže. Žlutá a růžová - nad touhle kombinací jsem nikdy nepřemýšlela, ale je vážně harmonická a hezká. Dívce sice chybí nohy, ale šaty jsou perfektně zakončené v každém záhybu, až si skoro říkám, že mi tam nijak nescházejí...Ta perlová čelenka - království elfů, kteří nosí šaty z květin. =)


POMNĚNKOVÝ DÉŠŤ

Das ist schon und interessant. Ty květy jsou krásné, ale pomněnky to určitě nejsou u- ty mají žlutý střed. Každopádně takováhle barva, je tak božská ( XD), že bych si takovéhle šaty vzala na nějaký ples, ale vážně. Obličej, barva pleti a ručně ( nebo vodovkami) malované tělo má už horší kvalitu,ale za ty šaty to stojí. Palec nahoru. =)


KRÁSNÉ ŠATY- TY REÁLNÉ 

Když jsem viděla tyto šaty, jednoduše jsem se do nich zamilovala. Jen si to představte- být právničkou, mít veliký dům s bazénem, vstát ráno, bílé koberečky všude okolo, nakrmit prasátko, oblíknout si do práce tyto šaty, vzít si do chladnějších chvílí ještě černé sáčko přes to, do ruky horkou čokoládu v kelímku, jít k autu, vzít si tenisky na řízení a do tašky oty s podpatkem, vedle do sedadla dát kelímek, nadechnout se a vydat se do právnického dne...

HIHI, já vůbec nejsem snílek :*D


ŠATY...S MOTIVEM RŮŽÍ

  


No? Tak jaké se Vám líbí více? V reálu se mi více líbí červené růže, ale u těchto šatů se mi líbí asi o trochu více ty s růžovými růžemi =). Co vy na to?o kome



Tak díl je u konce, poslední ze série a já vím, že jsem do toho mohla dát víc, než jsem dala, ale dnes ani včera mi nebylo dobře...osobní důvody. Omlouvám se, jestli to bude poznat na kvalitě mého článku. 

Do komentářů mi můžete psát vaše názory na tuto sŕii i tento díl. Děkuji za všechna ta pluska ( kterým bylo vážně hodně, až moc, tolik si jich ani já nezasloužím!...XD) a podporu od mých čtenářek a jednoho čtenáře ( že jo Obey...XD). Díky všem. =)

Přeji hezký víkend,

                                                                       S pozdravem se loučí Bellavilla


Písnička dne - Personal sky

  BYE   :*D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.