Equestria Girls Applejack
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
 

Beauty by Lesana

Top 10 vecí na parfums.sk • Beauty sekcia

Ahojte ,

Dnes budem hovoriť o top 10 vecí na parfums sk ktoré sa mne páčia a upozorňujem , že veci sú v eurách.

1. Začala by som touto nádhernou konturkou od brische cosmetics , v odtieni 24 , čo je odtieň mojích pier . Konturka nieje veľmi dôležitá keď začínate , ale keď máte malé pery , tak možo je v každodennej rutine . Veľmi sa mi páči a stojí 1,90 eur .

2. Toto je ultimate paletka rúžov od BH cosmetics . Strašne sa mi páčia tie hnedé , a možno keď si našetrím, tak aj bude moja . A stojí 16,85 .

3. Eos , každodenná rutina myslím .... No a toto je Honeysuckle honeydew , milujem eosy , mohla by som ich mať aj 4 , ale stále by som si ich kupovala . A ináč , stojí 4,90 eur .

4. Táto úžasná paletka od Makeup trending , ktorá sa volá 53 teile exclusive , s kolekcie schmink , stojí 11,51 eur . Teším sa keď ju dostanem na narodeniny .

5. Túto hubičku potrebujem na rozotieranie korektoru .  A stojí 3,15 a je od značky Nice&diva .

6. Ideme na moju strašne obľúbenú kategóriu - laky . Začnem týmto od Dioru je veľmi drahý , ale nádherný. Toto je odtieň Tra-la-la , a stojí 21,90 .

7. Astor Quick&shine Saturday night party . Je to nádherná fialová , jednoducho wow ! A stojí 2,40 eur .

8. Dobre , poďme teraz do dievčenskejších farieb . Toto je od dermacolu Barbie . Milujem tie veľké trblietky čo má v sebe . A stojí 1,30 eur .

9. Tento nádherný lak čo vidíte je od moyra a má metal efekt . Táto nádherná šedá je v odtieni 304 a stojí 1,50eur .

10. Všetko musíme iak zatopovať , a na to slúži top coat . Taktiež topcoaty majú každý iný výsledok . Toto je matný od OPI a stojí 13,55 eur .


Chcem ešte povedať , že sú tu len veci ktoré sa mne páčia , a niektoré by som si ani nekúpila ako napr. ten Dior lak , tak prosím nehovorte aká som milionárka , a že pre ostatných je to drahé . A tiež , veci sa nikomu nemusia páčiť , vďaka za porozumenie .

Majte sa pekne , zajtra bude TMI tag a čuski buski , Vaša Lesanka .

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.