Be Happy

Informace o vycházení článků atd.

Ahoj...


VAROVÁNÍ! VÁŽNÝ ČLÁNEK, SMUTNÝ!

Chci vám jen říct pár info, takže začněme...

1. Mám naprosto příšernou náladu, protože budeme strašně brzo muset uspat mýho milovanýho pejska, Angie. Já s ní žila celý život, takže je to pro mě příšerný! Máma je z toho taky strašně smutná, ale já víc. Brácha s ní moc ani není, takže s ní nemá takový vztah a proto to pro něj není tak strašný, táta to bere v poho....


2. Teď, v neděli jedu od 28.1. do 4.2., do pátku na hory, do Krkonoš. Vím, že jsem to už psala několikrát, ale napíšu to ještě jednou. Nebudou tolik vycházet články, protože si to chci užít, maximálně vyjdou dva za celý týden.


3. Je mi vážně blbě, takže to nedávám. Navíc ještě ve škole, mi spolužáci kradou věci a na hodinu je vždycky musím rychle najít. Takhle mi zničili několik náplní do gumovacího pera, takže píšu tornádem..Ještě mě pomlouvají a posmívají se mi, ale na to jsem si už zvykla. Nemůžu s tím nic dělat, když to řeknu někomu tak začnou ještě víc a nepřestanou...Takže to mám teď těžší. Proto si dávám menší přestávky, že se snažím být trochu na HPD.cz, ale zase si oddychnout, takže chápejte, že moc články nebudou vycházet a tak..


4.  (Při psaní tohohle článku, mi několikrát ukápla slza... :'D) No nic, poslední info je o tom, že už asi nemám co říct. Začala jsem akorát víc vycházet s Lenkou, (Mou spolužačkou) trochu s Annami, ale ty stejně nesnáším, takže ať se budou snažit jak chtěj už mě zpátky nedostanou. Tohle jim nechci odpustit, vážně ne, obzvlášť teď. Nikdo z rodičů o tomhle neví, ale co. Já nejsem typ člověka co hned všechno řekne rodičům, ani nechci. 


                    Takže a Ahoj a Be Happy, so don't be like me!

Komentáře

Quasinka 224VIP(ANIME!)

Tak moc mi připomínáš, mě v šesté třídě. smajl Umřela mi kočička (Annie), srazilo jí auto, přežila to, ale strašně trpěla, tak jsme ji museli dát uspat. Pak jsem všechny přestávky nemluvila ani s těmi dvěma holkami, které se se mnou občas bavily, seděla jsem sama mimo třídu, k tomu mě ještě všichni nenáviděli, (kvůli tomu, že jsem se postavila šikaně trochu špatným způsobem) tak mi různě kradli věci jako penál nebo propisku. Akorát se mělo jet na hory a já nejela, protože jsem neměla náladu být někde s lidmi, kteří mě nenávidí + jsem neměla výbavu a to by stálo moc peněz.
No nic, tak jsem se zase vybrečela, doufám, že to zvládneš líp než já a užij si hory.smajl

Quasinka 224To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

nati.horVIP(ANIME!)

Spolužáků by sis podle mě neměla vůbec všímat.Jsou to idioti kteří nepoznají milou sympatickou dívkusmajlsmajl.Je mi taky líto vašeho pejska Angiesmajl.Snad to všechno dobře dopadnesmajl.Přeji hezkou dovolenousmajlsmajl

nati.horTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

Nemáš to v životě vůbec lehké, ale sem můžeš přijít vždy. Z tvých článků a komentářů se jevíš jako fajn holka, takže nechápu co proti tobě ti spolužáci mají.

Kiki 014To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

AENK223Love1D: prostě ti závidí! Jsou bezcitni a když se naskytne někdo fajn, tak buď ho mají za boha a nebo ho vyřadí z kolektivu(co čtu knížky, zkušenosti atd.). Ale neboj, tebou to není.

Kiki 014To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.