Be Happy

ASK :3

Ahojte!

Ještě na začátek všem moc děkuji, že jste mi napsali nějaké otázky. A že jich není málo xD A ještě na začátek: Chtěla jsem sem dát i obrázky, ale z nějakého důvodu mi to nefunguje...Takže bez obrázků. :c Jindy je přidám! ;D


Naty a Kája:

1. Co znamená tvé jméno?

Anna ženské rodné jméno hebrejského původu (hebrejsky חַנָּה, Chana či Channa) znamená „milostiplná“ či „milá“. Ze stejného hebrejského jména pochází také jméno Hannah. V Bibli se vyskytují dvě ženy s tímto jménem, matka Samuelova z 1. knihy Samuelovy 1. kapitoly, a v Novém zákoně prorokyně Anna, dcera Fanuelova z kmene Ašer (Lukáš 2, 36), která žila v Jeruzalémském Chrámu a očekávala příchod Mesiáše a rozpoznala ho v Ježíši.
Podle českého kalendáře má svátek 26. července a v církevním se slaví Anna společně s Jáchymem, neboť celý život spolu prožili a jsou známí coby rodiče Panny Marie. Druhý vatikánský koncil stanovil památku Jáchyma a Anny na společný den 26. července, do té doby se oba slavili po celém světě v různé dny.
Roku 1481 ji papež Sixtus IV. včlenil do římského kalendáře. Rokem 1584 a z nařízení papeže Řehoře XIII. se slaví svátek sv. Anny.
Anna je patronkou Innsbrucku, Florencie a Neapole a lidé ji prosí za šťastný sňatek a manželství, za požehnání dětí, za šťastný porod a za svou si ji berou vdovy, hospodyně, matky, dělnice, horníci, tkalci, soustružníci, umělečtí truhláři, mlynáři, kramáři, provazníci, krejčí, krajkáři, čeledíni aj. 
Stačí? xd


2. Máš vyhlídky do budoucna? Jaké?

Rozhodně! Mám spoustu vyhlídek do budoucna. Akorát nevím, jak to myslíš. xd
No, ohledně tohohle blogu chci rozhodně pokračovat dál a dál a na hpd.cz bych chtěla být ještě hodně dlouhou dobu.
Mám v plánu se hodně věnovat psaní, zpívání a kreslení, malování. Protože tyhle věci neuvěřitelně miluju. 
A rozhodně se dál učit, až dodělám základku a střední, tak pravděpodobně půjdu na vejšku… :D No a takhle se z odpovědi na otázku stal příběh. xD


3. Jací lidé tě nejvíce štvou, a jaké máš naopak ráda? (Ne konkrétně)

Nejvíc mě štvou lidi, kteří lžou, pomlouvají a nebo zrazují. Tyhle lidi nesnáším a abych nezapomněla, tak ještě falešné přátele. Když někdo dělá, že se s někým kamarádí, ale doopravdy ne. 

4. Jaký žánr knih/filmů máš nejraději? Proč? 

Fantasy a dobrodružné! Naprosto to miluju. Není tam realita a můžu si tam oddechnout od reálného světa. Navíc jsou tam různé bytosti, kterou si někdo vymyslel a to se mi na tom taky líbí. A dobrodružné miluju, protože už odmala jsem strašně zvědavá a miluju dobrodružství. Poznávat něco nového a tak.

5. Jaká země tě přitahuje, ale bojíš se tam jet? Proč?

Tak..No, mě asi žádná země, do které bych se bála jet nepřitahuje. Do některých zemí jet chci, ale jet se tam nebojím. :3

6. Napadl tě někdy šílený nápad, který jsi nechtěla zrealizovat a teď ho děláš "běžně"?

No...asi ne.
 
7. Co si myslíš o lidech, jako jsem já? Nebo přímo o mně?

Podle mě ty jsi super! A lidi jako ty taky, ale jen skvělí lidé na světě bohužel nejsou. Jsou tu i ti nepříjemní a tak. A já mám tu smůlu, že mám takové rodiče..Nepříjemné, co snad jen řvou.


8. Jaký žánr hudby ti nejvíce vadí? Popřípadě nějací konkrétní zpěváci(čky)?

Podle mě mi žádný žánr hudby nevadí...Ale nesnáším Justina Biebera. :D


9. Proč právě ASK a rozhovor?

Dobrá otázka, za tu tě chválím! xd
Protože já jsem měla chuť odpovídat na otázky a vymýšlet otázky, takže proto. :3

10. Nějaké tvé doporučení na jakoukoliv věc?

Jakoukoliv? Tak to Wattpad! Pokud tam nemáte účet, určitě si ho udělejte, protože jsou tam úžasné příběhy a úžasní lidé, takže se tam určitě podívejte. :)


nati.hor (ty mě úžasně podporuješ, děkuju!):


1. Máš nějaké domácí mazlíčky? 

Ano! Jen můj je pes, je to fenka a jmenuje se Kira. Je to ještě štěně a teď 17. jí budou 3 měsíce. Pak mám ještě kočku Mařenku, která je také jen moje a tipuju, že jí je 1-2 roky, teď si nejsem jistá. :D A pak máme ještě kocoura Chlupáče, kterému je 8 a psa (fenku) Indy, které jsou 3 roky. Pak ještě dva ptáky, korely. Jůrášek (ten je starší) a Kulíšek. (mladší)

2. Nabarvila sis někdy vlasy? Chceš si je vůbec někdy nabarvit?

Chtěla bych si je nabarvit. Ne úplně celé, ale pár pramínků bych si chtěla nabarvit na černo. A ne, nikdy jsem si je nebarvila, ale poslední dobou moc chci..


3. Jak často přecházíš přes přechod, když svítí červená?

Nepřecházím moc přes přechody, kde jsou semafory, protože bydlím ve vesnici, ale pokud přecházím přes přechod, kde semafor je, tak přecházím jen, když je zelená. ;)

4. Jsi pravák nebo levák?

Leváááááááák! :D 
Tak jako Niall Horan, Marcus Gunnarsen… xd

5. Chtěla by si žít v jiném státě?

Podle toho, jak kdy. Někdy opravdu ano. Protože podle mě Babiš a Zeman jsou to nejhorší, co nás mohlo potkat. Rovnou by se k nim mohl přidat Trump a pak se stěhuju stoprocentně. :D No, ale zase Česko je má rodná země, takže k němu mám i nějaký vztah no...Ale asi ano, chtěla bych. 
 

6. Kolik hodin denně posloucháš hudbu?

To ti mám odpovědět přesně?! :D No, tak minimálně 5 hodin. xd

7. Kdyby si měla napsat knihu- o čem by byla?

Píšu knihu. :p 
A byla by o dívce, která je šikanována a má to v životě těžké, pak taky chci začít psát knihu o dívce, která je sestra Harryho Pottera, ALE je ve Zmijozelu, ač by si přála být v Nebelvíru jako její přátelé a bratr. A mám v plánu někdy později napsat knížku, která bude fantasy a budou tam i nějací vymyšlení tvorové. :)

8. Jaká je tvoje oblíbená vzpomínka z dětství?

No...To je, když Terka (náš bývalý pes) měla štěňata a já si s nimi hrála. Později si hrála ona se mnou, ale to už není důležité.. :D Prostě nejlepší vzpomínka. :33

9. Jaký nejlepší film, jsi v poslední době viděla?

Harry Potter a Kámen Mudrců, koukala jsem na něj znovu včera. :D

10. Myslíš, že je horší když tě někdo raní psychicky nebo fyzicky?

Hele, zažila jsem obojí a ani jedno není příjemné. Ale podle mě psychicky. Fyzicky to také bolí, to ne, že ne. Ale psychicky je to prostě horší. Vytvořila jsem si k tomu takový citát: Fyzické rány se zahojí, ale psychická bolest jen tak nezmizí.
Já vím, je docela hloupý, ale mně přijde fajn. :)


Lucy Lupinová (stejně ti budu říkat Lupínek, Lupínku. xP):

1. Topila si sa niekedy?

Na rozdíl od mého bratra ne. Na(ne)štěstí to přežil. (Vysvětlení: Můj bratr mě mlátí, nadává mi, vysmívá se mi, pomlouvá mě, takže se rádi nemáme.)

2. Zľakla si sa už niekedy samej seba?

Ano Lucy, ano..Lekla jsem se sama sebe. :D

3. Zlomila si si už niekedy niečo?

Zlomila jsem si párkrát srdce, počítá se to? xd
Ne, ale měla jsem naštípnutý ukazováček na pravé ruce a od té doby si dávám trochu větší pozor. Ale s mojí povahou je to těžké, já jdu do všeho po hlavě. xD

4. Kde všade v zahraničí si už bola?

Německo, Slovinsko, Rakousko, Chorvatsko...To je myslím všechno. 

5. Chystáš sa do zahraničia na budúci rok?

Rozhodně s Niki pojedeme za tebou na Slovensko! A jinak asi ne. :)

6. Čo ste robili so zvieratami čo máte doma, keď ste išli na dovolenku?

No, Kira s námi ještě nebyla, pro tu jsme si jeli až den po té, co jsme se vrátili z dovolené. Ale Indy jela s námi a kočky a ptáky hlídala tátova kamarádka. Přespávala u nás celou tu dobu. Moc milá paní, má super dceru, s kterou si úžasně rozumíme a kamarádíme se už od školky. :D
 
7. Obľúbený dinosaurus? xDDD 

Triceratops! :D

8. Napíš recenziu na tvoju rodinu. 

Kupuju novou rodinu, chcete tuhle někdo? :D 
Ne, teď doopravdy. 
Máma na mě řve a každý den můžu být na mobilu podle ní maximálně 30 minut. 
Táta mě mlátí a taky na mě často řve, ale spíš mě mlátí.
Můj mladší brácha (s kterým byl rozhovor) mě mlátí, posmívá se mi, pomlouvá mě a nadává mi. Nejhorší je, že je mladší, takže když já mu na oplátku něco taky udělám, dostanu trest já. :/
A zbytek rodiny je v pohodě, děda trochu přísnější, ale když ho nenaštvete, tak jste ok. :D

9. Vyber si: Legolas/Loki

Lucio! Dneska, až se vrátíš, tak tě zabiju! Těš se. xd 
Asii...asiiiii….Kruci..To nemá smysl!...Taaak...Loki...Možná...Ne. NEVÍM!

10. Už si sa niekedy korčuľovala na zamrznutom jazere? Ak hej, prelomil sa niekedy ľad pod tebou? xD

Ano...Aaaa ano. (Podrobnější odpověď nedostanete, protože z toho, že se pode mnou podlomil led jsem v šoku ještě teď.)


Nooooooooooo a to je asi všechno! Jak se jinak máte? :)

Příští článek bude rozhovor, takže se těšte a já mizííííííííííííííím!

(Chtěli byste teda tu kreslící soutěž? Já už kreslím, porotce mám a mám dvě kreslířky, takže kdo ještě? Porotce taky vybere, co se bude kreslit. :P)


Ahoooooooooj a Be Happy!

Komentáře

nati.horVIP(ANIME!)

Nic hezčího mi nikdo nikdy neřekl, nemáš zač a děkuju!♡ Mimochodem, respekt tobě, že si to tak hezky zpracovala, protože někdo jako já by seděl u dvou otázek 3 hodiny, a stejně by to potom vypnul, protože by ho to prostě přestalo bavit.♡( Moc ráda bych se přihlásila do kreslící soutěže, ale to bych se ještě musela naučit kreslit xd)

nati.horTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Naty a KájaVIP(Fazole)

Moje otázky
1. Myslela jsem tvoje hpd. jméno, ale dobře. xD
7. Aw :3
S rodiči má problém dost lidí. Pokud to není za hranicí, je to "normální"
9. Děkuji za pochvalu :3

naty.hor otázky
5. Česko je jednou z nejbezbezpečnějších zemí, neumím pořádně cizí jazyky (výlet do Německa se školou? Pche - vykouřeno z hlavy)
Tuzemská politika, nevyznám se, ale něco mi tu smrdí
7. "Píšu knihu"? Doufám, že to myslíš vážně, protože já si tohle opravdu řekla jen o hrstce mých příběhů.
Téma "Pšikanovaná holka" mi přijde dost mainstream, ale budiš. Já píšu o záhadných vraždách na táboře... a nesahat na nápad! xD
Každopádně se těším na výsledek
8. "Z dětství"? Taky už si připadám jako babka.
10. Asi první "citát" (vyhledej si to a pochopíš uvozovky), se kterým souhlasím. Jsem hrozný cynik, ale nikdo mi nevezme, jak hloupé jsou ty citáty od desetiletých kidů, kterým svět hrozně ublížil *ironie*

Lupínkovy otázky (xD)
1. Plně chápu, proč ho nemáš ráda, ale smrt bych nepřála ani tomu nejhoršímu nepříteli. A tohle je tvůj bratr. nějaké pouto k němu mít musíš. Přijde mi to tajkové... bylo by lepší tam to naštěstí/naneštěstí prostě nedávat
3. Mmm, "zlomené srdce"... Mé potěšení z tvého citátu opadá. "Zlomené srdce" znamená víc, než jsme v našem věku vůbec mohli zažít. Někomu věříš, svěřuješ se mu a vypadáte, že z toho něco bude. U oltáře ti řekne ne a za týden si bere jinou... to je "zlomené srdce"
8. Pominu fakt, že tomuhle se nedá říkat recenze, protože tohle je opravdový problém. Můsíš to někomu říct a musí se to začít řešit. Že můžeš být na mobilu "jenů 30 minut, bych úplně nebrala jako tragédii, vem si všechna ta omezení v různých rodinách. Já být rodič, řeknu, že je to dobře. Ale aby tě celá rodina mlátila a psychicky ti ubližovali, to nejde. Řekni třeba tomu "v pohodě" zbytku rodiny. Tohlůe si nesmíš nechat líbit.
10. Juj. Já se natáhla na beton s kolečkovými bruslemi, ale tohle je jiný kafe.


Kreslící soutěž? smajl Můžu být porotce, nebo už je pozdě? smajl

Co se úpravy týče, chtělo by to udržovat stejné mezery. jednou tam mezi otázkami jsou, podruhé ne. To bych určitě napravila. Zvětšené písmo přežiju.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.