B-Blog

Vtipy (1)

----Blondýnka, zrzka a bruneta jsou přistiženy při krádeži a tak utíkají na dvorek a schovají se do pytlů. Přijde policajt a kopne do pytle se zrzkou a ozve se mňau. Kopne do pytle s brunetou a ozve se haf. Potom kopne do pytle s blondýnkou a ozve se brambory!


----Knihy v knihovně se hádají- Román říká: jsem nejdůležitější ve mě je všechna láska. Fantasy vykřikuje: nene já jsem nejdůležitější, ve mě je všechna fantazie. Kniha o zvířatech povídá: já jsem nejdůležitější, znám všechnu zvěř. A slabikář říká: tak se uklidníme...


----Blondýna příjde do obchodu a chce kšilt. Obchodník vytáhne všechny co má, ale blondýně se žádná nelíbí. Potom blondýna řekne: Hele, víte, já bych chtěla takovou tu, jak se teď nosí, takovou tu s kšiltem dozadu.


----Obchodníci mají obchody hned vedle sebe a neustále se hádají. První vylepí na skla svého obchodu akci- dva za cenu jednoho- no a druhý si říká, nebudu pozadu a vylepí na svůj obchod nápisy- jeden za cenu dvou.


----Na vojně se vylomí práh a velitel si toho hned všimne. Tak zařve vojíne dojdi do obchodu a kup hřebíky a sprav ten práh! Vojín za chvíli přiběhne posadí hřebík na zem (hlavičkou dolů) a tluče do toho kladivem. Samozdřejmě, že mu to nejde a říká veliteli, že to nejde. A velitel zařve: No nediv se tupče, když si koupil hřebíky do stropu!



Tak to je všechno pro 1. díl vtipů! Snad se Vám to líbilo! :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.