ASK ME

Úvodní článek

 Takže ahoj, vítej v mém blogu.V mém blogu budu říkat něco o mém životě co dělám za sport, oblíbené jídlo a mnoho dalších.Abyste si nemysleli že je to jenom o tomhle budu tady dávat i tipy a rady ohledně šatníku,vzhledu (nebojte nelíčím se ve 12) a mém stylu oblíkání, tak neváhej a napiš mi.

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Chtěla bych ti poradit pár věcí.
Rozhodně bych vypustila slovo "takže" na začátek článků. Nezní to dvakrát dobře. Používala bych "na mém blogu" a i tak bych to nepoužívala všude. Budeš spíše psát, ne? (než "říkat", samotné "říkat" zní divně, i kdybys opravdu mluvila). Tím se dostávám k dalšímu problémku. Nechci tě podceňovat, ale mám silné pochybnosti o tom, že dokážeš o svém životě mluvit tak, aby to ostatní zaujalo. Možná jsi vymyslela naprosto inovační sport a ráda jíš dosud neobjevené jídlo, ale to se mi tak úplně nezdá.
Co se rad a tipů týče, to může být relativně zajímavé, ale musíš si dávat pozor a něčím zkusit vybočovat z řady, tento kontent vytváří nespočet lidí napříč celým internetem. Tvůj styl oblékání může být taky naprosto skvělý, ale vypustila bych z toho "moje", když o tom budeš mluvit. Samozřejmě můžeš ve stylu "moje" mluvit o svých pocitech a preferencích, ale nezaměřovala bych to jenom na tebe. Že se ve dvanácti nemaluješ jsem jen a jen ráda.

Pro příště bych si odpustila i celý článek. Bylo by lepší udělat rovnou nějaký článek a tohle tam nějak zakomponovat. Jestli samostatně na konec/na začátek, nebo to roztrousit někam do textu už nechám na tobě.
Jak už jsem říkala. Vypadá to, že máš nápad, ale potřebuješ ho ještě dotvořit. Co takhle dělat recepty na tvá oblíbená jídla, nebo recenze na vše možné, od knih až po jídlo? Můžeš si něco nastudovat o svých oblíběných sportech a něco o nich napsat (Nekopírovat! Přidat případné zdroje!)
Zkus to nezaměřovat tak moc na sebe a bude to tip, ťop. (;

Naty a KájaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.