ArtieBlog

THIS MAN

Obrázek si najdete na Googlu.

Ahoj všichni. Určitě už alespoň někdo z vás slyšel o fenoménu This man. Je to muž s ironickým úsměvem, který se zjevil ve snech tisíce lidí na světě.

No... A kde se vlastně vzal ?

V roce 2006 nakreslila pacientka jednoho psychiatra z New Yorku portrét muže, kterého prý často vídala ve snech, ale nikdy ho neviděla ve skutečném životě. Portrét nechal psychiatr ležet na svém kancelářském stole do doby, kdy za ním přišel další pacient, který muže rozpoznal a tvrdil to samé co autorka portrétu. Psychiatr tedy rozeslal portrét mezi své kolegy. Ti měli tento portrét ukazovat také svým pacientům. Za několik měsíců se našli další čtyři lidé, kteří muže poznávali ze snů.

Na světě nebyl nalezen žádný živý člověk, který by se muži podobal. Je opravdu mnoho teorií, které se pokouší vysvětlit původ tohoto muže ze snů. Asi nejpravděpodobnější z teorií je ta, že jde pouze o fenomén, který udělal na lidi takový dojem, že ho začali vídat ve snech. Potom tady jsou také teorie, že jde o dnešní formu boha, který se nám snaží něco zdělit. Nebo že to je skutečný muž který, má schopnost vkrádat se do snů. 

I dnes se objevují případy lidí, kteří tvrdí, že tohoto muže viděli ve snu. Nejčastěji říkají, že se jim zdálo o tom, jak tento muž jen stojí v rohu místnosti, ani se nehne a je se usmívá.Někteří také tvrdí, že sním měli milostný poměr, nebo že s nimi letěl nad městem atd. 

Celkem by mě zajímalo, jestli jste ho také viděli ve snu nebo jaký je váš názor na něj. Byla bych velice ráda, kdyby jste mi to napsali do zpráv nebo do komentářů.

Zatím se mějte.


                                                                                                                                      Vaše ARTIE :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.