♥pejskové♥

Štědrý večer(den) nastal...aneb papi vánoční den

ČAHOJ! jé VÁNOCE VÁÁÁNOCE PŘICHÁÁÁZEJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! xD Ano, pro ty, co když nejsou ve škole neví co je za datum(nebo pro ty, kterejm hrabe na hlavu) dneska JSOU VÁNOCE! Opravdu je dnes 24.12!!!!! Ano. A jako správná blogerka jsem se rozhodla, že pro vás nějaký ten článek na Štědrý den udělám. A bude to jedinečný, originální článek. Bude to, nazvala jsem to-papi vánoční den. Něco vám tady napíšu atd..

Takže:


9:50-Vstávala jsem asi v půl desáté. Chvilku jsem čuměla do mobilu, pak jsem vstala. Nejdřív jsem nechtěla snídani, že 'chci vidět zlatý prase' ale nakonec mě táta teda přemluvil.

(Omlouvám se, že je to obráceně..)

Tak teď jsem dosnídala a koukáme na pohádky.


10:08-pořád sedim, čučim na Zlatovlásku a píšu. Vzala jsem si čokoládku z advent. kalendáře, měla jsem tak takovou tu rostlinu, co se hodně objevuje u Santy a v Americe. Zlatovláska. Jiřík i král už rozumí zvířátkům.

Tak to udělám tak, že když se bude něco dít, upravím tenhle článek. Teď ho Publikovat.  

A KDO TAKY KOUKÁ NA ZLATOVLÁSKU AŤ NAPÍŠE DO KOMENTÁŘŮ JÁ!!!!!!!! xD


11:17- Zdobili jsme umělý stromek u babičky a dědy. Koukali jsme lřitom na zlatovlásku. Šla jsem dolů, protože táta vysával, mně to ani ňák nevadilo.

12:01- Za chvíli budu mít polívku. Mamka říkala, že oběd nebude, ale měla jsem hlad, tak budu mít písmenkovou polívku aneb á bé cé polívku..xD


12:43- Napadlo mě, že bych mohla udělat takovouhle hezkou vánoční fotku.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.